Apartament nou cu 2 dormitoare și terasă de 103 mp.

Apartament nou cu 2 dormitoare și terasă de 103 mp.

Apartament nou cu 2 dormitoare și terasă de 103 mp.

San Pedro de Alcantara

ID: R4322836

Ocean Hills este un complex nou excepțional, compus din 62 de apartamente și penthouse-uri moderne, amplasat perfect pe New Golden Mile. Cu locația sa deosebită, complexul oferă priveliști impresionante atât către munți, cât și către mare, făcându-l o alegere ideală pentru locuință.

Apartamentul are o poziție avantajoasă în cadrul complexului, fiind situat la nivelul de intrare și ocupând colțul de vest. Această locație râvnită asigură priveliști panoramice neîntrerupte.

O proprietate modernă luminoasă și spațioasă, cu două dormitoare duble, două băi, o cameră suplimentară potrivită pentru birou sau dormitor pentru copii și o cameră de spălătorie separată. Designul atent al apartamentului maximizează utilizarea spațiului și promovează un flux natural în interior.

Planul deschis conectează armonios bucătăria modernă complet utilată cu zona de dining și duce către un salon primitor, unde ferestrele mari oferă priveliști uimitoare la 180 de grade. Alături de bucătărie, al treilea dormitor beneficiază de o poziție convenabilă, în timp ce dormitorul principal este amplasat lângă salon, cu o baie atașată.

Fiecare cameră în apartament beneficiază de acces la terasa mare, iar dormitorul principal dispune de o terasă privată închisă cu uși rabatabile, permițându-vă să vă bucurați de soarele de iarnă. Accentul pe traiul în aer liber este evident, terasa oferind spațiu generos și intimitate completă, fiind un loc perfect pentru relaxare și bucurarea apusului de soare peste lanțul muntos.

Ocean Hills se bucură de o locație excelentă între San Pedro și Estepona, oferind acces ușor către ambele zone. Estepona, la doar cinci minute distanță, este un oraș fermecător cunoscut pentru caracterul său tradițional, în timp ce vibrantul și eleganțul Puerto Banús și Marbella la 15 minute.

Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații despre această proprietate sau alte opțiuni disponibile în Spania zona Marbella și Costa del Sol. Echipa noastră profesionistă, vorbind limba română, este aici să vă ajute să găsiți casa de vis pe care o căutați în această destinație deosebită.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: