Apartament spectaculos cu view la mare

Apartament spectaculos cu view la mare

Apartament spectaculos cu view la mare

La Cala de Mijas

ID: R4387939

Trăiește într-un mod spectaculos pe malul mării.

Descoperă apogeul luxului pe litoral cu acest impecabil apartament cu 3 dormitoare și 2 băi, care se mândrește cu 113m2 de pură eleganță și o fermecătoare terasă de 24m2, oferind priveliști neîntrerupte spre mare care te vor lăsa fără suflare.

Construit în 2020, totul în această proprietate excepțională este imaculat și de înaltă calitate.
Pășește în zona de living room unde lumina naturală inundă camerele, evidențiind designul contemporan și finisajele elegante. Planul deschis leagă armonios zona de zi, zona de dining și bucătăria, creând un spațiu primitor pentru relaxare.

Bucătăria bine echipată este o bucurie pentru bucătari, prezentând electrocasnice de top, spații de depozitare generoase și blaturi elegante care se îmbină perfect cu estetica modernă. Pregătește mese gourmet admirând priveliștea pitorească a mării prin ferestrele mari care încadrează propria ta bucată de paradis.

Cele trei dormitoare sunt generoase ca dimensiune, oferind fiecare un sanctuar liniștitor pentru odihnă și refacere.

Comunitatea în sine este un refugiu al distracției și relaxării, mândrindu-se cu o piscină strălucitoare, o saună revigorantă și o sală de sport complet utilată, asigurând că te poți răsfăța cu activitățile tale preferate fără să părăsești proprietatea. Indiferent dacă îți dorești o înotare răcoritoare, un moment liniștit în saună sau o sesiune de antrenament revigorantă, facilitățile comunității satisfac toate nevoile tale.

Amplasat la doar 5 minute de mers pe jos de plajă, acest apartament oferă stilul de viață pe care mulți doar îl visează. Priveliștea directă spre mare de pe terasa ta este absolut incredibilă, o amintire zilnică a frumuseții și liniștii care te înconjoară.

Această proprietate este ideală pentru cei care caută o experiență de trai nouă și de înaltă calitate, cu o conexiune fluidă cu natura și marea.

In pretul afisat este inclus un loc de parcare si o boxa de depozitare.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: