Apartament superb la malul mării intre Marbella si Estepona.

Apartament superb la malul mării intre Marbella si Estepona.

Apartament superb la malul mării intre Marbella si Estepona.

Marbella

ID: R4327318

Acest apartament de lux situat la primul etaj se află într-o locație ideală intre Marbella si Estepona, pe New Golden Mile, la doar câțiva pași de plajă.

Apartamentul face parte dintr-o comunitate privată cu acces controlat, asigurând securitate și intimitate pentru locuitori. Unul dintre punctele forte ale acestui apartament este piscina infinită de pe acoperiș, cu priveliști impresionante la mare, Gibraltar și coasta de nord a Marocului, oferind un loc perfect pentru relaxare și bucurarea frumoaselor împrejurimi.

Datorita locatiei, aceasta proprietate este excelenta atat ca si casa de vacanta cat si ca investitie.

Apartamentul în sine este spațios și luminos, cu o mare zonă de living și dining care se deschide către o terasă privată de dimensiuni generoase. Apartamentul este compus din două dormitoare cu dulapuri încorporate și două băi, dormitorul principal având facilități en-suite.

O bucătărie complet utilată și o cameră de spălătorie separată oferă comoditate și funcționalitate. Facilitățile suplimentare includ parcarea subterană privată și o cameră de depozitare, asigurând suficient spațiu pentru bunurile locuitorilor. Comunitatea este controlată cu acces securizat, pentru măsuri sporite de securitate.

Datorită apropierii de plajă și de promenada de-a lungul coastei, locuitorii au acces ușor la linia de coastă și se pot bucura de plimbări relaxante pe lângă mare către numeroasele restaurante din apropiere. Amplasarea apartamentului oferă, de asemenea, acces convenabil la facilitățile generale și la excelentele legături de transport public. Acest apartament reprezintă o oportunitate deosebită de a îmbrățișa traiul pe malul mării la cel mai înalt nivel. Dotările de lux, priveliștile impresionante și locația deosebită îl fac o alegere atractivă pentru cei care caută o experiență de trai de înaltă clasă pe New Golden Mile!

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: