Apartamente cu 2-4 dormitoare Habitat Valle Romano | Estepona

Apartamente cu 2-4 dormitoare Habitat Valle Romano | Estepona

Apartamente cu 2-4 dormitoare Habitat Valle Romano | Estepona

Estepona

ID: HVRE88

Acest complex se află în municipiul Estepona, în inima Costa del Sol, Spania , într-un mediu natural deosebit, unde marea, muntele, golful și toate serviciile din Estepona vor fi noii tăi vecini.

Cu o infrastructura excelentă prin autostrada Mediteraneană, se conectează la doar 10 minute de Marbella și la doar 45 de minute de aeroportul Malaga. Împrejurimile imediate oferă o multitudine de servicii, inclusiv port sportiv, terenuri de golf, centre educaționale, sănătate, activități recreative, plaje excelente și cea mai bună gastronomie de pe Costa del Sol.

Acest proiect a fost conceput de Alberro Arquitectos, care a reflectat în complex eleganța, modernitatea și funcționalitatea unui design contemporan la îndemâna ta. Apartamentele au cele mai bune calități și finisaje, precum și un excelent sistem de economisire a energiei.

Proiectul exclusivist este ingraditi si compus din 115 locuințe spațioase cu 1, 2, 3 și 4 dormitoare, cu garaj, depozit, terase generoase și grădini private la parter, într-un mediu natural deosebit și cu vedere spectaculoasă la mare și munte.

Casele au fost studiate în detaliu pentru bucuria ta maximă. Un concept de “spații deschise” în care funcționalitatea și minunata lor orientare spre sud fac lumina protagonistul principal.

Proiectul integrează zone comune excelente compuse din două piscine pentru adulți și copii, sală de fitness și club social, zonă de coworking, loc de joacă pentru copii, teren de petanque și pistă de jogging, înconjurat de grădini bine îngrijite care vor face din sănătate, agrement și bunăstare noul lor mod de viață

Apartamente cu 2 – 4 dormitoare, si living cu bucataria cu suprafete cuprinse intre 64 si 108 mp si terase intre 13 si 63 mp.

Apartamentele se predau ultrafinisate cu bucataria mobilata si utilata.

Fiecare apartament are inclus in pret un loc de parcare in parcarea subterana.

Preturi incepand de la 260.500 euro

Finalizarea proiectului este stabilita pentru 21.11.2024

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: