Apartamente cu 2 camere in zona superba-Fuengirola-

Apartamente cu 2 camere in zona superba-Fuengirola-

Apartamente cu 2 camere in zona superba-Fuengirola-

Fuengirola

ID: SSV87

Amplasat în partea de nord a Fuengirolei, în cartierul Los Pacos: o zonă rezidențială, multiculturală și multilingvă, cu o atmosferă cosmopolită, aproape de plajă și perfect conectată prin drumuri și transport public.

Compus din două clădiri cu 74 de locuințe, care includ două locuri de parcare, o cameră de depozitare, două piscine și un spațiu de antrenament în aer liber, proiectat pentru persoanele cu gust rafinat.

Ferestrele mari cu geam dublu umplu fiecare colț al casei cu lumina naturala, lăsând razele soarelui în toate camerele, conectânduse elegant cu terasele spatioase.

Designul complexului rezidențial este conceput sub 3 axe: căutarea confortului maxim pentru rezidenți, utilizarea eficientă a spațiilor și resurselor și realizarea acestora într-un mod respectuos față de vecini și mediul înconjurător.

Confortul termic este una dintre cheile pentru a te bucura de o locuință, motiv pentru care studiul asupra luminii solare a fost luat în considerare pentru a profita de lumina soarelui, minimizând impactul soarelui de la amiază. Tamplăria exterioară de înaltă calitate, gradul ridicat de izolație termică a învelișului clădirii, împreună cu sistemul controlat de improspatare a aerului, permit locuințelor sa fie mai răcoroase în vară și mai calde în iarnă, reducând necesitatea utilizării aerului condiționat.

Predarea proiectului este stabilita pentru anul 2025.

Apartamente cu 1 sau 3 dormitaore, cu preturi incepand de la 210.00 euro

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: