Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

San Pedro de Alcantara

ID: SSPA1

VA prezentăm Salvia – un nou proiect situat în popularul oraș San Pedro de Alcántara, chiar lângă Puerto Banus și la doar o scurtă plimbare cu mașina de Marbella.

San Pedro oferă o plajă extinsă, aliniată cu restaurante, precum și un oraș plin de viață cu viață de noapte captivantă. Există, de asemenea, o fâșie lungă de plajă cu nisip fin.

Proiectul oferă apartamente cu 2, 3 și 4 dormitoare. Apartamentele și penthouse-urile sunt spațioase și luminoase, cu interioare de până la 195m², cu terase generoase de până la 189m² – perfecte pentru a profita la maximum de climatul mediteranean. Toate proprietățile de la Salvia vin cu cel puțin o loc de parcare și o cameră de depozitare.


Cu terase spațioase pentru apartamente și un rooftop generos pentru penthouse-uri, spațiul și stilul sunt prioritățile clare în acest nou proiect de lux.

Proprietățile sunt construite la cel mai înalt standard, folosind accesorii și instalații superioare în întregul ansamblu, inclusiv accesorii de bucătărie și baie de calitate.

Zonele comune sunt la fel de impresionante ca si proprietățile și includ facilități de ultimă generație, cum ar fi un spațiu de co-working, puncte de încărcare pentru vehicule electrice, două piscine (una interioară, una exterioară) și o sală de sport complet echipată și spa.

Apartamente cu 2 dormitoare, 2 bai, living cu bucataria in suprafata construita de 82 mp si terase de 16 mp cu preturi incepand de la 540.000 euro

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: