Casă 4 camere în complex nou – Evergreen Homes, Mijas Costa

Casă 4 camere în complex nou – Evergreen Homes, Mijas Costa

Casă 4 camere în complex nou – Evergreen Homes, Mijas Costa

Mijas Costa

ID: EGH4

Evergreen Homes – un proiect rezidențial nou și rafinat, ce îmbină armonios natura cu confortul modern. Acesta cuprinde 80 de case cochete, fiecare cu 3 sau 4 dormitoare, ce promit să devină locuința ideală pentru dumneavoastră.
Poziționarea sa este un adevărat privilegiu pentru iubitorii de golf, fiind amplasat chiar lângă prestigiosul teren de golf El Chaparral și la doar câțiva pași distanță de nisipul fin al plajei. În plus, zona animată La Cala de Mijas, cu toate facilitățile necesare, este în apropiere, oferindu-vă acces ușor la tot ceea ce vă puteți dori.
Această locație perfectă vă va încânta cu o gamă variată de activități de agrement și sporturi acvatice, inclusiv terenuri de paddle, spa și o sală de fitness la centrul sportiv învecinat. În cadrul proiectului, vă veți putea bucura și de zone comune amenajate cu grădini , locuri de relaxare și o piscină.
Casele sunt orientate spre sud și sud-vest, beneficiind la maximum de lumina naturală și oferind priveliști superbe asupra coastei. Cu un design rafinat și o atmosferă reconfortantă, veți trăi într-un mediu deosebit de plăcut și liniștit.
Zonele de zi ale proprietăților au fost proiectate cu atenție la detalii, ferestre mari cu vedere panoramica, plăci mari de porțelan și terase magnifice pentru a te bucura de apusuri și momente de distracție.
Bucătăriile sunt parte integrantă din proprietăți și se îmbină cu un spațiu de zi luminos și spațios pentru utilizare pe tot parcursul zilei.

Și pentru a face locuința pe deplin personală, vă oferă posibilitatea de a alege dintre numeroase opțiuni, inclusiv 3 seturi de bucătărie, 2 tipuri de pardoseală, 3 nuanțe de culori pentru pereți și 2 variante de placare a pereților în baie.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: