Casa cu piscina privata in Marbella East.

Casa cu piscina privata in Marbella East.

Casa cu piscina privata in Marbella East.

Marbella

ID: R4358968

Bun venit în acesta uimitoare casa noua cu 3 dormitoare, situata în exclusivul Cabopino din Marbella.

Oferind o experiență de trai luxoasă și contemporană, acesta casa se mândrește cu finisaje de înaltă calitate și o serie de facilități.

În momentul în care pășiți în interior, sunteți întâmpinați de o zonă de zi spațioasă și luminoasă, concepută cu grijă pentru a maximiza lumina naturală și a crea o atmosferă primitoare. Planul deschis leagă cu armonie zona de zi, zona de dining și bucătăria, oferind un spațiu perfect pentru a primi oaspeți sau pentru a vă relaxa alături de familie și prieteni.

Bucătăria modernă este echipată cu electrocasnice de ultimă generație, mobilier elegant și spațiu generos, permițându-vă să vă bucurați de abilitățile culinare cu ușurință. Zona de dining oferă un spațiu confortabil pentru a savura mesele admirând frumusețea împrejurimilor.

Casa dispune de trei dormitoare generoase ca dimensiune, fiecare conceput pentru a oferi intimitate și confort. Dormitorul principal include o baie proprie. Celelalte dormitoare sunt bine amenajate și au acces comun la o baie cu design elegant.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale acestei case este piscina privată.

Comunitatea este renumită pentru facilitățile sale excepționale și zonele comune .

Locuitorii au acces la grădini bine întreținute, o piscină comună și un centru de fitness, asigurându-se că toate nevoile de stil de viață sunt satisfăcute. În plus, dezvoltarea oferă securitate 24 de ore pentru liniștea voastră.

Aflat în Cabopino, Marbella, acesta casa se bucură de o locație privilegiată. Zona este cunoscută pentru plajele sale uimitoare, terenurile de golf renumite și o gamă variată de opțiuni culinare și de divertisment. Cu acces ușor la Marbella și Puerto Banus, veți avea parte de cele mai bune din ambele lumi – o oază liniștită cu toate comoditățile vieții urbane la îndemână.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: