Casa in zona de top, The Golden Mile – Marbella.

Casa in zona de top, The Golden Mile – Marbella.

Casa in zona de top, The Golden Mile – Marbella.

Marbella

ID: R4367512

CASA CU DESIGN CONTEMPORAN.

Proprietate cu design contemporan de vânzare în Marbella, situată pe The Golden Mile în cadrul unui complex rezidențial exclusivist de doar 24 de case cu etaj.

Bucurându-se de o locație de invidiat, această proprietate oferă acces ușor la o multitudine de facilități, inclusiv terenuri de golf renumite, școli internaționale, restaurante și magazine. Este amplasată în apropierea Puerto Banus și la o distanță de mers pe jos de plajele cu nisip și Puente Romano, cu toate facilitățile și serviciile sale.

FINISAJE LUXOASE

Aceasta reprezintă o oportunitate unică și palpitantă de a achiziționa o proprietate luxoasă într-o locație de top. La nivelul principal veți găsi un hol primitor cu toaletă, o bucătărie complet utilată și o cameră de zi/loc de luat masa spațioasă, care se deschide spre o terasă însorită.

Etajul superior cuprinde două dormitoare și două băi. Un dormitor principal este completat de o baie en-suite, o zonă de dressing și acces la o terasă privată. Etajul inferior oferă un al treilea dormitor cu lumină naturală, un garaj dublu și un spațiu de depozitare generos.

Această casă cu etaj ultramodernă este construită și finisată cu materiale excelente și dispune de aer condiționat, o bucătărie complet echipată cu aparate Siemens, o terasă acoperită generoasă de 45 m2 cu jacuzzi și BBQ, cu vederi minunate spre Marea Mediterană și munții Gibraltar.

Această comunitate închisă este bine întreținută și beneficiaza de două piscine, una dintre ele fiind încălzită, și o piscină pentru copii, înconjurate de frumoase grădini tropicale.
De asemenea, caracteristicile sale excepționale fac din această proprietate o alegere excelentă pentru închirieri pe termen scurt sau lung, asigurând un randament ridicat al investiției.

LOCATIE FABULOASĂ
The Golden Mile este una dintre cele mai căutate zone în ceea ce privește proprietățile, atât pentru rezidență, cât și pentru vacanță, datorită poziției sale între Marbella și Puerto Banús. Este cea mai emblematică zonă din Marbella. Distincția, privilegiul și luxul sunt cele mai bune definiții ale The Golden Mile.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: