Casa insiruita cu view la mare intre Marbella si Estepona

Casa insiruita cu view la mare intre Marbella si Estepona

Casa insiruita cu view la mare intre Marbella si Estepona

Marbella

ID: R4383883

Va prezentam o casa insiruita in Cancelada. Proprietatea oferă priveliști impresionante asupra Mării Mediterane, a coastei pitorești și munților.
Orientarea sa sud-sud-vest asigură lumină naturală din belșug pe tot parcursul zilei.

La intrarea pe etajul principal, veți fi întâmpinați de o cameră de zi spațioasă și primitoare, conectată la o bucătărie deschisă complet utilată. Această bucătărie modernă este echipată cu electrocasnice de înaltă calitate. Etajul principal dispune, de asemenea, de o terasă spațioasă, unde vă puteți relaxa și bucura de frumoasele împrejurimi.

La primul etaj se află dormitorul principal cu baie privată și un dressing elegant și liniștit. În plus, există două dormitoare pentru oaspeți pe acest etaj, care împart o baie elegantă.

Etajul superior al acestei case dispune de o terasă spațioasă. Acest spațiu este conceput pentru relaxare și petrecerea timpului liber în aer liber, cu o bucătărie în aer liber, o zonă de relaxare și o zonă dedicată pentru luat masa. Există, de asemenea, o zonă pentru BBQ.

Casa are 3 dormitoare, 2 bai si living open space cu bucataria in suprafata utila de 124 mp si terase de 60 mp.
Constructia a fost finalizata dupa anul 2018.
Casa este situat intr-un complex privat ce ofera securitate 24h, si piscina comuna.

Această proprietate oferă confortul a două locuri de parcare și o cameră de depozitare. Casa este echipată cu aer condiționat pentru răcire și încălzire, asigurând confort pe tot parcursul anului.

Amplasată între două dintre cele mai dorite zone ale Coastei de Sud a Spaniei, Estepona și Marbella, frumoasa localitate Cancelada păstrează farmecul unui sat tradițional andaluz.

Zona este mai liniștită și mai prietenoasă pentru familii decât vecinii săi și dispune de cazare cu înălțime redusă, astfel încât priveliștile nu sunt niciodată distruse. Situată în inima Golden Mile, această zonă este plină de proprietăți de lux și terenuri de golf de clasă mondială, iar viața de noapte și buticurile de lux din Puerto Banús și Marbella se află la aproximativ zece minute distanță

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: