Casa de Lux | Golden Mile | Marbella

Casa de Lux | Golden Mile | Marbella

Casa de Lux | Golden Mile | Marbella

Marbella

ID: IM83

Club Sierra, Marbella Golden Mile – Marbella La Maison Saint Germain –

O casa insiruita eleganta, recent renovată într-un stil contemporan, cu o utilizare uimitoare a spațiului, oferind toate facilitățile de care aveți nevoie pentru confortul casei voastre.
Această vilă de lux este situată în Club Sierra, Marbella, Golden Mile, oferind o locație privilegiată și o proprietate impresionantă. Cu 3 dormitoare, 3 băi și 1 toaletă, această vilă de oraș oferă suficient spațiu pentru o viață confortabilă.

La intrarea în proprietate, veți fi întâmpinați de o bucătărie complet utilată, cu aparate Gaggenau.
Bucătăria oferă, de asemenea, acces la o curte privată, unde vă puteți bucura de mese în aer liber și relaxare. Atentia la detalii este evidentă în frumoasa sufragerie și în zona de luat masa, cu podele din lemn de tip chevron și o paletă de culori naturale.

La același nivel, veți găsi dormitorul principal cu baie proprie și un dressing spațios, cu o cadă orientată spre terasa principală, oferind un refugiu liniștit. Există, de asemenea, un al doilea dormitor la acest nivel, care oferă vedere spre curte.

Demisolul este cu adevărat impresionant. Aici se află o zonă de divertisment bine concepută, cu o masă de biliard și bar, perfectă pentru organizarea de întâlniri și petrecerea timpului liber. De asemenea, există un home cinema, unde vă puteți bucura de filmele preferate în confortul propriei case. Pentru entuziaștii de fitness, este disponibilă o sală de gimnastică, permițându-vă să vă mențineți în formă fără a părăsi proprietatea.

Unul dintre aspectele unice ale acestei vile este crama.
La parterul demisol se mai află o toaletă pentru oaspeți, o spațioasă cameră de spălătorie și al treilea dormitor cu baie proprie, oferind intimitate și confort. Proprietatea oferă o terasă primitoare cu priveliști frumoase, unde vă puteți relaxa și destinde.

Piscina comună și grădina oferă spații exterioare suplimentare pentru relaxare.
Această vilă de lux se află într-o stare excelentă și oferă o serie de facilități și caracteristici pentru a îmbunătăți experiența de trai.
Acestea includ aer condiționat, șemineu, demisol, cameră de oaspeți, cameră de depozitare, sistem de alarmă, zonă de grătar și o terasă privată. Proprietatea oferă, de asemenea, priveliști panoramice ale mării și zonei înconjurătoare.

Alte caracteristici remarcabile includ sistem audio Dolby Surround, internet – WiFi, terase acoperite și descoperite, dulapuri încorporate și încălzire în pardoseală în băi și în anumite zone.

Locația acestei vile este ideală, cu facilități și opțiuni de transport în apropiere. Este aproape de magazine, școli și centrul orașului, permițând accesul ușor la necesitățile zilnice. Proprietatea este, de asemenea, aproape de mare/plajă și de terenurile de golf, fiind perfectă pentru cei care se bucură de activități în aer liber.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: