Case aproape de plaja | Estrella del Mar | Marbella East

Case aproape de plaja | Estrella del Mar | Marbella East

Case aproape de plaja | Estrella del Mar | Marbella East

Marbella

ID: EDLME1

Estrella del Mar Villas Marbella este un nou proiect imobiliar format din 52 de case tip townhouse, cu 3 și 4 dormitoare pe două niveluri, parter și etaj, cu grădină privată, terasă acoperită/porțic, pergolă și două locuri de parcare private.

Proprietățile au livinguri spațioase cu bucătării deschise, complet echipate cu electrocasnice de cea mai înaltă calitate; 2 sau 3 băi (dormitorul principal cu baie proprie) și un WC pentru oaspeți. Toate proprietățile au încălzire în pardoseală în toată casa și aer condiționat prin aerotermie, geamuri termopan și o compartimentare excelentă.

Estrella del Mar se află în Elviria Beach, una dintre cele mai exclusiviste zone rezidențiale din Marbella, la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Marbella și la 30 de minute de Aeroportul Internațional Malaga.
Elviria este cunoscută pentru a avea una dintre cele mai bune plaje din Costa del Sol, precum și o gamă largă de oferte gastronomice, de divertisment și de golf, cu mai multe dintre cele mai bune terenuri de golf în apropiere, cum ar fi Santa Maria, Santa Clara, Rio Real sau Marbella Golf, printre altele.

Marbella East combină zone comerciale, de agrement și de servicii, precum și animatul Centru Comercial Elviria, unde găsim o varietate mare de restaurante internaționale, alături de spații mai liniștite pentru a vă relaxa după o zi de lucru sau în timpul timpului liber.
În plus, Elviria are acces ușor la autostrada A7, cunoscută și sub numele de Autovía del Mediterraneo.
Din Estrella del Mar putem ajunge în centrul orașului Marbella sau la Puerto Banús, una dintre cele mai bune marine din Andaluzia, în doar câteva minute și ne putem bucura de viața de noapte animată pe care o oferă.
Achiziționând o proprietate în Marbella Estrella del Mar, veți putea să vă bucurați de un stil de viață ideal în Marbella, pe tot parcursul anului sau în timpul vacanțelor.
În Estrella del Mar, spațiile comune din urbanizație sunt maximizate, conferind principalelor spații personalitate și volume deschise.

Complexul de case va beneficia de două piscine – pentru adulți și copii -, sală de gimnastică, zonă de co-working, comunitate închisă și parcare subterană. Aceste facilități ne oferă un stil de viață ideal în Marbella.

Case tip Townhouse cu 3 si 4 dormitoare, living cu bucataria, 2 sau 3 bai si curte privata cu preturi incepnad de la 702.000 euro

Predarea proiectului este stabilita pentru anul 2025

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: