Case de lux într-un resort exclusivist, lângă mare – Mijas – Marbella.

Case de lux într-un resort exclusivist, lângă mare – Mijas – Marbella.

Case de lux într-un resort exclusivist, lângă mare – Mijas – Marbella.

Mijas

ID: CLER8

Casele de la Eden sunt situate într-unul dintre cele mai atrăgătoare locuri de pe coastă, înconjurat de natură, cu priveliște către renumitul teren de golf El Chaparral. Prestigiosul Eden Resort & Club este un paradis ce așteaptă să fie descoperit de tine.

Eden este o capodoperă arhitecturală. În combinație cu priveliști impresionante, facilități excelente pentru sănătate și stil de viață, precum și prețuri accesibile, acesta este unul dintre cele mai căutate proiecte noi de pe Costa del Sol.

Eden Resort & Club este un proiect unic, compus din case insiruite cu 3 și 4 dormitoare, cu priveliști spectaculoase către mare, design contemporan și tehnologie de ultimă generație. Aceste case de lux oferă spații interioare bine distribuite, unde zona de zi, zona de luat masa și bucătăria complet utilată, cu bar, cu priveliști minunate prin ferestrele de la podea până la tavan. Spațiul interior este conectat perfect cu exteriorul datorită teraselor spatioase, precum și grădinilor private mari.

Fiecare locuință beneficiază de finisaje și materiale de înaltă calitate, casele se predau superfinisate. Dormitoarele spațioase au dulapuri încorporate, iar dormitorul principal are un dressing mare și o baie frumoasă incorporata.

În exterior, există grădini frumos amenajate care înconjoară o piscină comună. Unele proprietăți au piscină privată – un loc pentru a te răcori după o partidă de tenis sau o zi pe terenul de golf. Există posibilitatea de a avea un garaj subteran privat sau un loc de parcare acoperit.

Clubul de golf este situat într-unul dintre cele mai privilegiate locuri de pe Costa del Sol, înconjurat de păduri de pini , cu priveliști uimitoare către mare.

Eden Resort & Club este situat ideal în apropiere de cele mai frumoase plaje cu nisip alb și de El Chaparral Golf & Country Club. Popularul oraș La Cala de Mijas, la doar câteva minute de condus, este cunoscut pentru restaurantele sale excelente și plajele cu steag albastru.

Împreună cu un spa și un serviciu de concierge, ne asigurăm că toate dorințele tale, ca proprietar la Eden Resort & Club, sunt îndeplinite.

Proiectul Eden este impartit in doua faze, faza unu are ca si predare la finalul anului 2023, iar faza doi la finalul anului 2024.

Casele au suprafete utile intre 116 si 198 mp, 3 si 4 dormitoare, 3 bai si un garaj, terase intre 22 si 73 mp, si curti private de diferite dimensiuni.

Preturile de la 584.000 euro.Facilitati:

Piscine comune mari
Terasă sau grădină privată
Bucătărie echipată cu aparate Bosch
Priveliști spectaculoase către mare
Pardoseli din marmura
Piscină privată
5 minute de mers pe jos până la plajă
1 minut de mers pe jos până la terenul de golf
20 de minute cu mașina până la Aeroportul Málaga
20 de minute cu mașina până la Marbella și Puerto Banús

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: