Lamborghini Villas By DarGlobal Tierra Viva | Benahavis

Lamborghini Villas By DarGlobal Tierra Viva | Benahavis

Lamborghini Villas By DarGlobal Tierra Viva | Benahavis

Benahavis

ID: IM255

Lamborghini Villas By Dar Global

Un teritoriu puternic. Un simbol al energiei. Când un teritoriu puternic și un simbol al energiei se unesc, se întâmplă ceva supranatural.
Tierra Viva în Behanavís – Costa del Sol este o comunitate rezidențială exclusivistă, compusă din doar 53 de vile de lux exclusive, cu un design inspirat de Automobili Lamborghini.

O minune arhitecturală adusă la viață de DarGlobal, debutând pentru prima dată în Europa.

Comoară ascunsă, izbind din dealuri. Ca pietre prețioase, cele 53 de vile exclusiviste de la Tierra Viva se ridică ușor din pământ. Sunt construite cu grijă la diferite niveluri pe dealuri, astfel încât fiecare vilă să se bucure de panorame nesfârșite ale Mării Mediterane.

Vilele Tierra sunt situate în inima localității Benahavís, bijuteria din Costa del Sol, și la doar 15 minute cu mașina de Marbella, un oraș dinamic care găzduiește o mulțime de cluburi elegante, restaurante și hoteluri, precum și zone comerciale, marina exclusivă și plaje uluitoare. Tierra Viva este exact ascunsă în dealurile Los Jaralillos, fiind la doar câteva minute de malurile Mediteranei și în apropierea a 12 cluburi de golf, numeroase sate andaluze și Puerto Banús.

Descoperiți 3 tipuri de Vile de lux în cadrul acestui proiect unic:

DIAMANTE VILLAS – Majestuoase și superbe, vilele Diamante se întind pe patru niveluri și dispun de 6 dormitoare, fără a face niciun compromis. Interioare spațioase pline de lumină, ferestre de la podea până la tavan, terase ample pe acoperiș, panorame spectaculoase asupra Mării Mediterane, o piscină extinsă și grădini de lux.

ZAFIRO VILLAS – Rafinate, elegante și sofisticate, vilele Zafiro pe 4 niveluri se așază ușor pe versantul dealului. Acestea dispun de 5 dormitoare și oferă priveliști uimitoare din fiecare cameră. Cu numeroase spații comune, ferestre de la podea până la tavan, o cramă, o cameră polivalentă, panorame impresionante asupra Mării Mediterane și o piscină, aceste vile reprezintă eleganța întruchipată.

ESMERALDA VILLAS – În vilele Esmeralda, fiecare zi este o zi de vară. Aceste rezidențe cu 4 dormitoare se bucură de grădini terasate glorioase și zone exclusive cu piscină. Cu interioare comode și modulare, ferestre de la podea până la tavan, o sală de aburi și saună, un home theater în subsol și panorame uimitoare asupra Mării Mediterane, aceste vile reprezintă rafinamentul și luxul la superlativ.

Lamborghini Villas By Dar Global – locul unde luxul și designul inspirat de celebrul brand automobilistic se întâlnesc pentru a crea o experiență rezidențială excepțională, în inima Costa del Sol. Vă invităm să faceți parte din această poveste unică a luxului și să investiți într-un stil de viață de neuitat.

Preturi de la 3.600.000 E

Predarea se estimeaza in anul 2026.

PLATA-30% la rezervare, 30% in timpul contructiei si 40% la finalizare.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: