Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Marbella

ID: PTGL80

Golden Eight, un proiect exclusivist format din 8 unitati locative situate în Marbella, care vă oferă oportunitatea de a trai un stil de viață unic pe coasta deosebită a Mediteranei. Un colț în care natura, munții și pădurile de pini se contopesc într-o coregrafie naturală, pictând un tablou plin de emoții în fața mării.

Fiecare dintre aceste apartamente a fost meticulos gândită, proiectată la cel mai inalt standard și cu o abordare avangardistă. La Golden Eight, luxul capătă o nouă dimensiune, iar viața devine o experiență de neuitat.

Fiecare dintre aceste 8 apartamente unice reprezintă un sanctuar al unicității și exclusivității, beneficiind de intimitate fiid doar 4 apartamente in fiecare bloc. Situate într-un loc care sfidează frumusețea, aceste imobile oferă vederi panoramice la mare și o calitate excepțională care pătrunde în fiecare colț, atât în spatiul privat, cât și în zonele comune.

MARBELLA -Una dintre bijuteriile Costa del Sol

Există vreun loc mai bun pentru a locui unde să te poți bucura de vremea frumoasă și de distracție?

Marbella, recunoscută la nivel mondial pentru glamour-ul și sofisticarea sa, are caracteristici unice pentru a satisface toate gusturile. De la climatul său excepțional de cald și însorit pe tot parcursul anului, până la plajele sale cu nisip de aur și ape cristaline, sau numeroasele opțiuni de petrecere a timpului liber.

Aproape de locuri de renume precum Nikki Beach, portul Cabopino și o gamă largă de servicii esențiale și facilități cum ar fi supermarket-uri, farmacii, școli…
În plus, această localitate de pe Costa del Sol oferă o diversa ofertă gastronomică pentru a vă delecta cu cele mai bune arome ale zonei.

Conexiunile rutiere în Marbella sunt excelente, cu o rețea de drumuri care facilitează călătoriile în oraș și către alte zone din Costa del Sol

Marbella, un paradis pentru iubitorii de golf, unde sunt prezentemai multe terenuri de golf de renume mondial, oferind oportunități excepționale de a te bucura de acest sport în mijlocul peisajelor spectaculoase.

Golden Eight este situat în apropierea prestigiosului teren de golf Cabopino, care se numără printre cele mai bune din Europa. Cu toate acestea, aceasta este doar începutul, deoarece pasionații de golf vor descoperi o bogăție de opțiuni în apropiere, cum ar fi terenurile de golf Río Real, Santa María Golf Club și Greenlife Golf, toate create pentru a duce experiența de golf la un alt nivel, datorită frumuseții lor naturale.

Nu rata oportunitatea de a fi unul dintre cei opt proprietari ai acestor apartamente .

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: