Penthouse 4 camere Royal Marbella by Marriott

Penthouse 4 camere Royal Marbella by Marriott

Penthouse 4 camere Royal Marbella by Marriott

Benahavis

ID: IM102

ROAYAL MARBELLA GOLF RESORT by Marriott în Benhavis/Marbella. Nu ai putea să-ți dorești o locație mai bună!
Royal Marbella este amplasat lângă celebrul club de golf El Paraiso, la doar câteva minute de condus de Puerto Banus și plajă.

Imobilul are 4 etaje. Dacă îți dorești un apartament superb cu suprafețe construite între 133 și 135 mp, complet mobilat și utilat la standardele Marriott, compus din 3 dormitoare, 2 băi, bucătărie-living și terase cu suprafețe construite între 93 și 95 mp, decorat de designeri de interior profesioniști, atunci această proprietate este ceea ce cauți.

Apartamentele cu 2 dormitoare sunt spațioase cu caracteristici moderne de decor, cum ar fi pardoseli în nuanțe deschise, bucătării utilate de lux și băi contemporane. Dormitoarele luminoase și complet echipate reprezintă o dovadă în plus a bunului gust și a simțului practic atât în alegerea culorilor și a finisajelor cât și în amenajare.

Punctul central al amenajării în plan deschis este o zonă de living primitoare, iar apartamentele au terase private cu vedere la grădini, mare sau terenurile de golf. Facilitățile Resortului: 2 piscine, spa, sală de fitness, cafe bar, spațiu de co-working și concierge. Royal Marbella Golf Resort oferă șansa de a deține fără efort o proprietate în Marbella.

Proprietarii beneficiază în primul an de un randament de închiriere garantat de 6%, oferit de către Alfresco Stays, agentul de administrare. Operat în asociere cu Homes & Villas by Marriott International – divizia exclusivă de închirieri a acestei mărci de ospitalitate de renume mondial – programul de închirieri al resortului oferă, de asemenea, proprietarilor oportunitatea de a beneficia de impactul global și de capacitatea de marketing a numelui Marriott. Cu peste 160 de milioane de membri Marriott Bonvoy™, acum este mai ușor ca oricând să vă bucurați de un grad de ocupare ridicat și tarife sezoniere. ULTIMELE 2 UNITĂȚI DISPONIBILE.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: