Penthouse cu priveliste pe mare | Cataleya | Estepona.

Penthouse cu priveliste pe mare | Cataleya | Estepona.

Penthouse cu priveliste pe mare | Cataleya | Estepona.

Estepona

ID: PCE89

Penthouse Luxury cu 3 dormitoare în Faza 2 Cataleya, cu vederi uimitoare.

Vă prezentăm Cataleya Faza 2, un exceptional proiect rezidențial situat în vecinătatea prestigiosului teren de golf Atalaya. Înconjurată de o zonă rezidențială frumoasă, această proprietate de lux oferă o experiență autentică de trai elevat.

Vă veți regăsi în farmecul mediului înconjurător, unde confortul și frumusețea naturală coexistă armonios, oferind un cadru idilic pentru casa visurilor dumneavoastră.

Amplasată în apropiere de o varietate de facilități, inclusiv magazine, restaurante, plaje imaculate, terenuri de golf de clasă mondială și școli renumite, Cataleya Faza 2 oferă combinarea perfectă între confort și exclusivitate. Adoptați farmecul stilului de viață din Marbella, unde puteți savura plimbări relaxante pe malul mării, savura delicii culinare excepționale sau juca un golf pe unul dintre terenurile de campionat din apropiere.

Acest modern penthouse cu 3 dormitoare prezintă un design contemporan cu plan deschis, care integrează armonios bucătăria, zona de luat masa și livingul. Interioarele cu finisaje de bun gust sunt inundate de lumină naturală, creând o ambianță primitoare pentru relaxare.

Trecând prin ușile glisante mari, veți ajunge pe terasa spațioasă descoperită, unde puteți savura soarele cald și admira vederi panoramice către terenul de golf luxuriant și mediul înconjurător captivant.
Proiectat cu atenție la detalii, acest penthouse vine completat cu două locuri de parcare și o cameră de depozitare.

Atentia meticuloasă la detaliu este evidentă în întreaga proprietate, cu materiale și finisaje de înaltă calitate care îmbină confortul cu stilul. Unitățile albe mate lucioase din bucătărie de la Porcelano exemplifică eleganța contemporană a proprietății.

Cataleya Faza 2 oferă o dezvoltare cu densitate redusă, permițând spații generoase în aer liber care se întind pe peste 10.000 de metri pătrați. Vă veți putea bucura de grădinile meticulos amenajate, vă puteți răcori în piscina clorinată cu sare sau puteți participa la sporturi și activități recreative în inovatorul “Outdoor Sports and Recreation Area”. Pentru plăcerea înotului pe tot parcursul anului, există, de asemenea, o piscină interioară încălzită la dispoziția rezidenților.

Dacă căutați un penthouse contemporan, complet nou și care combină traiul modern cu proximitatea la facilitățile esențiale și satisfacerea pasiunii pentru golf, această proprietate excepțională din Cataleya Faza 2 vă oferă o oportunitate fără egal.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: