Penthouse cu view in Resort Premiat Marbella Estepona

Penthouse cu view in Resort Premiat Marbella Estepona

Penthouse cu view in Resort Premiat Marbella Estepona

Estepona

ID: IM12

PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN PROIECT REZINDETIAL DIN SPANIA IN 2023-2024.

Ayana aduce un concept unic si extravagant, perfect imbinat cu natura.

Proiectat cu atenție pentru a se integra perfect în mediul înconjurător, Ayana este conceput pentru a accentua stilul de viată prin excelență si atmosfera din Estepona/Marbella.

Ayana prezintă o experienta de viata excepțională si cu adevarat fara efort. Dispunând de arhitectura sofisticată de Villarroel Torrico, interioare inspiratoare de la Gunni & Trentino și ca si dotare standard în fiecare apartament avem sistemul de automatizare inteligentă fără fir de la Lutron, o premiera pentru un proiect rezidential din Costa del Sol.

Ayana este construit pe o suprafata de 27.000 mp de grădini tropicale, amenajate, cu trei piscine în aer liber, dintre care una încălzită, o casa centrala tip club completata cu lounge si zona de lucru în comun, cafe-bar, spa, piscina interioară și sala de sport – și cu securitate 24 de ore pe zi.
Proiectul de 140 de apartamente si penthous-uri format din imobile cu 2,3 si 4 dormitoare este situat la 500 m de malul marii si la 15 minute de condus de Marbella si Puerto Banus.

Prezentul Penthouse este cu scara interioara, la primul nivel se regasesc 3 dormitoare, living room open space cu bucataria, 2 bai si o terasa, la etajul superior avem dormitorul matrimonial cu dressing walk in, baie si terasa cu priveliste.

Apartamentele se predau la stadiul de superfinisat cu bucataria complet mobilata si utilata, sistem de racire si incalzire de ultima generatie si incalzire pardoseala pentru noptile de iarna usor racoroase.
Daca iti doresti o investitie cu potential imens sau doar o casa de vacanta atunci Ayana este raspunsul cautorilor tale.

Proiectul este vandut in proportie de 87%, ultimul Penthouse cu 4 camere disponibil!

Finalizarea proiectului este la inceput de 2025.

Cu doar 6.000 euro iti poti rezerva locuinta viselor

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: