Penthouse cu view langa Puerto Banus-Marbella-

Penthouse cu view langa Puerto Banus-Marbella-

Penthouse cu view langa Puerto Banus-Marbella-

Marbella

ID: R4208350

Superb apartament în stil penthouse cu 2 dormitoare în zona Puerto Banus, Nueva Andalucia, cu vedere la mare.

Acest frumos penthouse este situat într-un complex securizat cu acces controlat, la doar câteva minute de mers pe jos până în Puerto Banus și la facilitățile și plajele zonei.

Dispune de o terasă foarte mare orientată spre sud și priveliști uimitoare către mare și zona înconjurătoare.

Bucătăria este complet utilată și bine echipată și are acces direct la terasă. Pe terasă există o zonă de relaxare integrată, perfectă pentru ospitalitate și petreceri. Apartamentul are 2 dormitoare spațioase, fiecare cu baie proprie, aer condiționat cu funcții de încălzire și răcire, 2 locuri de parcare subterane și un spațiu mare de depozitare, toate incluse în preț.

Complexul Terrazas del Rodeo este foarte căutat și cunoscut în zona Nueva Andalucia și Puerto Banus. Acesta oferă 2 piscine mari, zonă pentru copii și grădini încântătoare. Perfect pentru o familie care să locuiască tot timpul anului, deoarece diverse școli internaționale se află la câteva minute cu mașina.

Acest penthouse are un potențial excelent pentru închiriere datorită poziției sale la distanță de mers pe jos față de toate serviciile și restaurantele din Puerto Banus și la doar 5 minute de mers cu mașina până în orașul Marbella. De asemenea, se află în apropiere de un club de fitness și tenis popular și faimos, Real Club Padel Marbella.

Aceast apartament stil penthouse reprezintă o oportunitate rară și o investiție excelentă. Se vinde complet mobilat. Suprafața construită este de 251 m², inclusiv 130 m² de terasă.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: