Penthouse in La Cala de Mijas.

Penthouse in La Cala de Mijas.

Penthouse in La Cala de Mijas.

Mijas

ID: R4285882

Un penthouse superb din La Cala de Mijas, cu o panoramă impresionantă asupra mării și munților.

Pe măsură ce vă plimbați prin complex , puteți aprecia facilitățile: 3 piscine cu apă sărată deschise pe tot parcursul anului, spații verzi mari și plăcute cu fântâni și o cascadă, zonă de fitness în aer liber, loc de joacă pentru copii, teren de padel tenis, sală de fitness interioară și zonă de spa cu saună.

Există, de asemenea, un serviciu de concierge disponibil 24 de ore și supraveghere nocturnă.

Aceast Penthouse are trei dormitoare duble si două băi . Băile au și suporturi de prosop electrice cu programator și încălzire în pardoseală. Toate dulapurile sunt complet echipate și personalizate, Sufrageria și dormitoarele au podele din lemn de înaltă calitate, în timp ce băile și bucătăria au plăci de porțelan Porcelanosa.

Apartamentul a fost construit în 2020. Proprietatea dispune de un sistem inovator de microventilație în tâmplărie din aluminiu și extracție de aer în băi și bucătărie, asigurând ventilarea casei fără nici o pierdere termică. Penthouse-ul este, de asemenea, echipat cu un sistem aerotermal Airzone pentru încălzire și răcire.

Are 2 terase, dintre care una de 80 de metri pătrați cu o panoramă spectaculoasă de 270º asupra mării și munților. Cealaltă terasă este orientată spre vest pentru a profita de soarele cald de după-amiază. Proprietatea are orientare sud-est și vine cu un confortabil loc de parcare în garaj de 12 metri pătrați chiar sub locuință, cu acces facil, precum și o cameră de depozitare de 9,5 metri pătrați.

Proprietatea este la doar 15 minute de mers pe jos de La Cala și încă 5 minute până la plajă. De asemenea, se află în apropiere de supermarketuri (Lidl, Aldi, Carrefour, Mercadona), mai multe farmacii, centre sportive, terenuri de golf și multe alte servicii

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: