Penthouse in The VIEW – Perla din Costa Del Sol | Benahavis

Penthouse in The VIEW – Perla din Costa Del Sol | Benahavis

Penthouse in The VIEW – Perla din Costa Del Sol | Benahavis

Benahavis

ID: IM144

Perla Coastei del Sol – The View Benahavis.

Prin excelența sa arhitecturală, acest complex devine un loc intim, oferind siguranță, intimitate și priveliști panoramice către munți si mare. Încadrat într-un mediu liniștit, în mijlocul naturii, este cu adevărat o oază de relaxare

The View Marbella este un complex rezidențial exclusivist compus din apartamente și penthouse-uri cu 2, 3 și 4 dormitoare, amplasat între Marbella și Benahavís.
Fiecare plan de etaj a fost studiat cu atenție pentru a optimiza utilizarea generoasă a spațiilor interioare și a luminii naturale, pentru a vă bucura de priveliști incredibile și pentru a asigura intimitatea fiecărei locuințe. Ultimele tehnologii vă vor garanta confortul deplin și vă vor face să vă simțiți ca acasă.


Aceast Penthouse spectaculos dispune de patru dormitoare, patru băi și o toaletă pentru oaspeți, o bucătărie deschisă și o zonă de luat masa și living, cu acces la o terasă minunată, de unde puteți admira unele dintre cele mai frumoase priveliști ale coastei.

La The View Marbella veți trăi o viață luxoasă și contemporană într-o locație exclusivista. De pe poziția sa înaltă, va veți bucura de priveliști impresionante de pe terasele uriașe, spre Marea Mediterană, Gibraltar și coastele Africii.

The View este strategic poziționat între Marbella și Benahavís, oferind o frumoasă vedere către El Madroñal. Cu acces rapid și facil către plaje și centru orașului, acest complex beneficiază de o locație ideală.

În conformitate cu conceptul de trai luxos, The View oferă o varietate completă de facilități pentru un stil de viață exclusivist, inclusiv serviciu de securitate 24 de ore, concierge și un centru de wellness cu spa, sală de fitness și facilități sportive, atât piscine interioare, cât și exterioare, precum și o zonă special dedicată pentru practicarea yoga.

Penthouses au preturile incepand de la 2.450.000 E

MAI SUNT 7 UNITĂȚI DISPONIBILE

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: