Penthouse nou cu view in Nueva Andalucia-Marbella.

Penthouse nou cu view in Nueva Andalucia-Marbella.

Penthouse nou cu view in Nueva Andalucia-Marbella.

Marbella

ID: R4356529

Penthouse-ul renovat din Jardines de Guadaiza este parte a unei urbanizatii moderne și nou construite în Nueva Andalucia, Marbella.

Acesta este situat într-o zonă rezidențială înconjurată de restaurante, magazine și terenuri de golf, precum și alte facilități, la doar câteva minute de mers cu mașina de popularul San Pedro, Puerto Banus Harbour și Puente Romano.

Acest apartament modern a fost finalizat în 2022 cu materiale de înaltă calitate și oferă o zonă de living luminoasă cu o bucătărie open space, două dormitoare și băi. Impresionanta terasă de peste 40 de metri pătrați are un duș în aer liber și acces direct din toate camerele, oferind priveliști asupra Mării Mediterane și muntelui La Concha.

Penthouse-ul are acces direct la piscina comună, la același nivel, și oferă priveliști panoramice uimitoare. Zonele comune din clădire includ o sală de sport complet echipată, zone de relaxare și o sală comună cu bucătărie care poate fi folosită pentru evenimente.

Datorită locației sale privilegiate, facilităților moderne și accesului ușor la școli, terenuri de golf și excelente conexiuni de transport, această proprietate este o casă ideală pentru a locui pe tot parcursul anului sau o investiție pentru short term rentals, datorita gradului ridicat de ocupare a zonei.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: