Penthouse ultramodern în locația de top | La Heredia | Benahavis

Penthouse ultramodern în locația de top | La Heredia | Benahavis

Penthouse ultramodern în locația de top | La Heredia | Benahavis

Benahavis

ID: IMM55

Penthouse Las Colinas de la Heredia – Triplex Penthouse într-o locație de top .
4 dormitoare, 3 bai, bucatarie si terase.

Va prezentam acest superb triplex penthouse situat într-o locație privată și sigură din La Heredia.

Proprietatea este amplasată într-o zonă securizată 24 de ore și oferă o priveliște incredibilă asupra terenurilor de golf, munților și mării. Acest penthouse in stil contemporan a fost recent renovat, cu o utilizare uimitoare a spațiului, oferind toate facilitățile necesare pentru confortul casei tale.

La intrarea în proprietate, veți fi întâmpinați de un plan de etaj fluid și natural. Bucătăria este complet utilată cu aparate Gaggenau și Smeg, având acces la o terasă și o curte privată. Frumoasa sufragerie și zona de luat masa au fost concepute cu mare atenție la detalii.

Nivelul intermediar cuprinde dormitorul principal, cu balcon, dressing și baie proprie, dotată cu cadă și duș dublu. La nivelul superior, veți găsi un alt dormitor, un birou și o sală de fitness, cu o terasă spațioasă, duș în aer liber și jacuzzi.
Acest penthouse a fost construit pentru a fi locuit, cu mobilier realizat la comandă și priveliști impresionante.

Dotările includ: aer condiționat, încălzire centrală, complet mobilat, bucătărie complet utilată, cameră de utilități, șemineu, podele de marmură, jacuzzi, cameră de depozitare, sală de fitness, sistem de alarmă, solar, intrare securizată, interfon video, cameră de mese, zonă de grătar, serviciu de securitate 24 de ore, toaletă pentru oaspeți, terasă privată, living, cameră de studiu, rezervor de apă, vedere la mare, vedere la munte, vedere la terenul de golf, încălzire în pardoseală (în toată proprietatea), obloane de securitate, sistem audio Dolby surround, internet – wifi, terasă acoperită, serviciu de 24 de ore, jaluzele electrice, dulapuri încorporate, comunitate privată, lift, vedere la grădină, vedere la piscină, vedere panoramică, vedere la stradă, paznic, încălzire în pardoseală (în băi), încălzire în pardoseală (parțială), aproape de locul de joacă pentru copii, aproape de mare/plajă, aproape de terenul de golf, terasă descoperită, uși din sticlă, cameră de mese separată, podele din lemn, balcon, stare excelentă, vedere urbană, aproape de magazine, aproape de oraș, aproape de port, aproape de școli, camere de supraveghere, cameră de birou, animale de companie permise, unități individuale de aer condiționat, ușă blindată, curte interioară la parter, internet – fibră optică.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: