Penthouse de lux cu view, MedBlue -Marbella-

Penthouse de lux cu view, MedBlue -Marbella-

Penthouse de lux cu view, MedBlue -Marbella-

Marbella

ID: PHMB2

MedBlue este un proiect de lux cu 39 de apartamente de vânzare în Marbella. Situat într-o zonă prestigioasă din Los Monteros-Marbella-, acest proiect modern oferă apartamente spațioase și luminoase cu 2 și 3 dormitoare, precum și magnifice penthouses. Amplasarea sa la doar 10 minute distanță de Marbella vă permite să vă bucurați de unele dintre cele mai bune restaurante și baruri de pe Costa del Sol, de plajele cu nisip alb și de atmosfera unică specifică stilului de viață din Marbella.

Toate unitățile sunt concepute cu o atenție deosebită la detalii, respectând cele mai înalte standarde de calitate și finisaje elegante. Configurația deschisă a acestor apartmante spațioase creează un singur spațiu , îmbinând perfect bucătăria complet echipată, zona de zi și zona de luat masa. Terasele mari, orientate spre sud-vest și sud-est, oferă priveliști superbe către Marea Mediterană.

Proiectul oferă tot ceea ce este necesar pentru o experiență confortabilă. Zonele comune includ piscine interioare și exterioare încălzite, spa, o sală de sport complet utilată și un spațiu de coworking.

Fiecare proprietate din MedBlue vine cu un loc de parcare în garaj și o cameră de depozitare incluse în preț.

Penthouses cu 3 dormitoare, 2 bai, living open space cu bucataria in suprafata construita de 130 mp si terasa de 133 mp, cu preturi incepand de la 875.000 pana la 899.000 euro

Proiectul este vandut in proportie de 80%

Predarea este stabilita pentru anul 2024

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: