Vila de Lux cu Priveliște Panoramică la Mare și Munți

Vila de Lux cu Priveliște Panoramică la Mare și Munți

Vila de Lux cu Priveliște Panoramică la Mare și Munți

Estepona

ID: IM232

Amplasate pe vârful unui deal, veți avea senzația că sunteți in vârful lumii, mai ales când admirați priveliștile panoramice până la coasta marocană. Simțiți mângâierea brizei marine pe mai multe terase private, înotați în piscina mare sau vă relaxați în fața șemineului, bucurându-vă de interiorul exclusivist al acestor vile impecabile și personalizate.
Aici vă veți simți cu adevărat în siguranță. The Resina 6IX are propria poartă de securitate, asigurându-vă că aveți o comunitate exclusivistă cu acces controlat și supraveghere non-stop

Echipa de design din spatele The Resina 6IX lucrează numai cu materiale și branduri exclusiviste. Arhitectul și designerul de interior au studiat cu atenție fiecare detaliu pentru a asigura cea mai înaltă calitate, de la mânerele ușilor până la temelia vilor.

Obiectivul lor ambițios a fost atins și abia așteaptă să prezinte rezultatele impresionante: The Resina 6IX.

Toate vilele se înalță pe culmea dealului în Clubul de Golf La Resina. Aerul circulă liber în aceste vile spațioase, gândite cu migală și perfecțiune. O piscină privată cu apă sărată se îmbină armonios cu zona de living, oferind o priveliște impresionantă asupra piscinei și a coastei nord-africane. Vă puteți alege dintr-un bogat portofoliu de opțiuni, cum ar fi: o cameră de cinema pentru momente de relaxare, un spa și o zonă de fitness în confortul casei, o sală de sport cross-fit pentru antrenamente intense, o zona de relaxare lângă piscină pentru momente de răsfăț, camere suplimentare și multe altele.


SUBSOL
Subsolul poate fi personalizat în funcție de dorințele dumneavoastră; puteți opta pentru propria sală de cinema privată, crama, o sală de sport cross-fit, piscină interioară și bar, două dormitoare suplimentare și multe alte opțiuni. Subsolul are acces direct atât la grădină, cât și la piscină, oferindu-vă un confort și o flexibilitate remarcabile.


ETAJUL 1
Proiectat pentru a vă încânta toate simțurile. Tavanurile înalte au fost alese pentru o acustică perfectă, iar livingul se îmbină armonios cu bucătăria, transformându-le într-un spațiu perfect pentru socializare. Bucătăria, cu dulapuri încorporate ergonomic, blat de calitate superioară și finisaje elegante din lemn, face gătitul o adevărată plăcere. De pe terasa pitorească aveți o priveliște impresionantă asupra piscinei si a terenului de golf. Pentru a completa zona dvs. generoasă de lounge, puteți opta pentru un semineu unde să vă relaxați. În plus, aici se află două dormitoare spațioase, conectate printr-o terasă, care vă oferă un spațiu intim și reconfortant. Puteți opta pentru propriul lift care să vă conecteze cu toate celelalte niveluri ale vilei, conducându-vă spre terasa privată de la acoperiș.

ETAJUL 2
Dormitorul principal cu baie proprie este situat la etajul 2 și este completat de un dressing impunător care se îmbină cu terasa privată. Ferestrele de la podea până la tavan permit luminii naturale să pătrundă în timp ce admirați vederile panoramice de pe versantul dealului. Priveliștile unice ale mării și ale munților, pe care le puteți admira chiar din cadă, vă permit să atingeți acel nivel de senzație mai presus de cele cinci cunoscute, permițându-vă să experimentați o pace absolută a minții.
Pe acest etaj, veți descoperi două dormitoare minuțios planificate, ce te vor fermeca cu stilul lor extravagant și rafinat. Aici, calitatea nu face compromisuri, iar fiecare dormitor este conceput pentru a se simți ca o cameră principală. Vilele Resina 6ix adaugă o notă personală în fiecare dormitor de pe acest nivel, cu băi private și acces direct la terasă, pentru momente de relaxare și intimitate desăvârșită.

ETAJUL SUPERIOR (TERASĂ ACOPERIȘ)
Acest spațiu deschis este amenajat cu eleganță și bun gust. Aici puteți găsi o sală de sport și o zonă relaxantă cu un jacuzzi, de unde puteți admira cu delicatețe muntele deasupra, orașul din depărtare și priveliștea oceanului pe întreaga coastă. O scară în stil loft vă poartă către zona de dining și lounge, iar o copertină poate fi instalată cu rafinament pentru a vă proteja de soare.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: