4 camere cu grădina si terasa | The VIEW | Benahavis

4 camere cu grădina si terasa | The VIEW | Benahavis

4 camere cu grădina si terasa | The VIEW | Benahavis

Benahavis

ID: IM145

Perla Coastei del Sol – The View Benahavis.

Prin excelența sa arhitecturală, acest complex devine un loc intim, oferind siguranță, intimitate și priveliști panoramice către munți si mare. Încadrat într-un mediu liniștit, în mijlocul naturii, este cu adevărat o oază de relaxare

The View Marbella este un complex rezidențial exclusivist compus din apartamente și penthouse-uri cu 2, 3 și 4 dormitoare, amplasat între Marbella și Benahavís.
Fiecare plan de etaj a fost studiat cu atenție pentru a optimiza utilizarea generoasă a spațiilor interioare și a luminii naturale, pentru a vă bucura de priveliști incredibile și pentru a asigura intimitatea fiecărei locuințe. Ultimele tehnologii vă vor garanta confortul deplin și vă vor face să vă simțiți ca acasă.

La The View Marbella veți trăi o viață luxoasă și contemporană într-o locație exclusivista. De pe poziția sa înaltă, va veți bucura de priveliști impresionante de pe terasele uriașe, spre Marea Mediterană, Gibraltar și coastele Africii.

The View Marbella este strategic poziționat între Marbella și Benahavís, oferind o frumoasă vedere către El Madroñal. Cu acces rapid și facil către plaje și centrele orașului, acest complex beneficiază de o locație ideală.

În conformitate cu conceptul de trai luxos, The View Marbella oferă o varietate completă de facilități pentru un stil de viață exclusivist, inclusiv serviciu de securitate 24 de ore, concierge și un centru de wellness cu spa, sală de fitness și facilități sportive, atât piscine interioare, cât și exterioare, precum și o zonă special dedicată pentru practicarea yoga.

Apartamentele de la parter au minim 175m2 și ajungând la 242m2 pentru cea mai mare opțiune, veți experimenta o senzație de spațiu și lumină care vă va însoți în fiecare colț al locuinței. Fiecare dormitor se deschide către terasele cu fronturi de sticlă, oferindu-vă privilegiul de a avea priveliștea emblematică mereu în prim-plan.

Cu ferestrele lor generoase de sticlă, spațiile exterioare sunt o adevărată încântare, având terase cu dimensiuni normale sau chiar până la 95m2 într-un design curbat impresionant. Apartamentele de la parter se bucură de terase extinse și grădini frumoase, unde puteți savura priveliști fabuloase, vă puteți relaxa sau petrece momente plăcute cu prietenii în serile de vară.

Apartamentele de la parter cu grădină dau chiar și mai mult senzația de vilă privată, fără necesitatea de a le întreține. Grădinarul se va asigura că spațiul vostru va arăta mereu impecabil.


Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: