Casă by Whyndham Grand Golf Marbella cu piscină privată.

Casă by Whyndham Grand Golf Marbella cu piscină privată.

Casă by Whyndham Grand Golf Marbella cu piscină privată.

Mijas

ID: IM104

La Cala Golf Residence împreună cu Wyndham Grand și Ramada. Ideale atât pentru închirieri pe termen scurt, cât și pentru casa de vacanță.

Descoperă esența eleganței contemporane alegând dintre cele 58 de vile cu 2 sau 3 dormitoare, dintre care 37 cu piscine private, vile situate lângă prestigioasele terenuri de golf din La Cala de Mijas/Marbella din Costa del Sol. Stilul de viață de aici le oferă rezidenților ce e mai bun din toate lumile.

Proprietarii se pot relaxa în liniștea și seninătatea frumoasei zone andaluze din cadrul urbanizației lor private și luxoase, proprietățile se află la doar câteva minute cu mașina de malul mării. Această porțiune a coastei se laudă cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Costa del Sol și probabil din toată Spania.

Nu doar casele în sine sunt frumos proiectate pentru a maximiza luxul vieții contemporane, dar și urbanizarea în sine a fost concepută pentru a oferi facilități comparabile cu cele găsite într-un complex turistic de cinci stele.

Peisagistica este meticuloasă, cu plante indigene și arbori care sunt aclimatizați la verile fierbinți mediteraneene și iernile blânde, în timp ce piscinele sunt moderne și elegante, cu patru piscine infinite, care curg una în alta. Locuitorii au acces la centrul de wellness – o sală de gimnastică complet echipată, cu spa și saună pentru relaxare după antrenament. Există chiar și un centru de co-working. Rezervă-ți casa de vis cu 10.000 euro. Casele se predau superfinisate în 09.2025.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: