Vila Azata Golf – Estepona

Vila Azata Golf – Estepona

Estepona

ID: VAGE5

Azata Golf Villas se află în inima terenului de golf Azata, cu 18 găuri, și este amplasată între cluburile de golf Estepona și Valle Romano.

Această zonă are toate ingredientele pentru iubitorii de golf sau cei care doresc pur și simplu liniște și calm, fără a renunța la cele mai bune servicii, infrastructură și stil de viață oferit de Costa del Sol.

Noile noastre vile în dezvoltare din Estepona sunt individulae si tip duplex, înconjurate de lacuri și zone verzi, în cadrul complexului de golf Azata, un complex rezidențial cu o suprafață aproximativă de un milion de metri pătrați, unde există zone de agrement fantastice.

Casele au parcele începând de la 400 de metri pătrați, cu spațiu pentru piscină privată.

Azata Golf Villas este un complex rezidențial de dezvoltări noi din Estepona, format din 45 de vile individuale și duplex, situate într-o locație unică, înconjurată de lacuri și zone verzi pe terenul de golf Azata.

Designul caselor exprimă stilul și traiul modern. Casele spațioase sunt construite la un standard înalt, unde veți putea bucura de camerele generoase, distribuite pe două etaje.

Terasele cu vedere la terenul de golf și lacuri vor adăuga o experiență unică vieții voastre de zi cu zi, așa cum familia voastră merită.

Complexul este finalizat si casele sunt pregatite de rezidenta.

Case individuale sau tip duplex cu 3 dormitoare, 2 bai, living open space cu bucataria in suprafata desfasurata de 283 mp, terasa de 53 mp si teren de 400 mp de la 637.750 E


Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: