Vila Blue-Marbella-Golden Mile.

Vila Blue-Marbella-Golden Mile.

Marbella

ID: VBMG8

Nagüeles, Marbella Golden Mile.

Vila Blue.

O uimitoare vilă luxoasă modernă în Nagüeles, una dintre cele mai exclusive zone de pe Marbella Golden Mile, oferind acces facil către centrul orașului Marbella și la doar 10 minute de condus până la Puerto Banus.
Proprietatea este construită cu cele mai înalte specificații, acordând o atenție deosebită detaliilor și utilizând materiale și instalații de cea mai înaltă calitate.

Vila este distribuită pe 3 niveluri, inclusiv un subsol, plus o terasă spațioasă pe acoperiș. Nivelul subsolului include un garaj privat cu mecanism de rotație, o zonă de divertisment excelentă cu cameră TV/sala de cinema, crama, salon; o cameră de personal/oaspeți cu dimensiuni generoase cu baie en-suite, precum și o cameră de spălătorie, WC pentru oaspeți și o cameră tehnică.

Parterul cuprinde un hol de intrare, WC pentru oaspeți, un dormitor matrimonial, un salon spațios cu zona de luat masa, o bucătărie deschisă si o terasă mare ce duce la piscina privată.

Dormitorul principal se află la etajul 1 și include o baie spațioasă en-suite și un dressing. Etajul 1 include, de asemenea, un al doilea dormitor.

Terasa superioară de 98 m2 oferă priveliști panoramice către mare și munți și este ideală pentru petreceri în aer liber. Aceasta include o zonă de relaxare, baie și spațiu de depozitare.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: