Vila cu 4 dormitoare Azata Golf – Estepona.

Vila cu 4 dormitoare Azata Golf – Estepona.

Vila cu 4 dormitoare Azata Golf – Estepona.

Estepona

ID: VAGE6

Azata Golf Villas se află în inima terenului de golf Azata, cu 18 găuri, și este amplasată între cluburile de golf Estepona și Valle Romano.

Această zonă are toate ingredientele pentru iubitorii de golf sau cei care doresc pur și simplu liniște și calm, fără a renunța la cele mai bune servicii, infrastructură și stil de viață oferit de Costa del Sol.

Noile noastre vile în dezvoltare din Estepona sunt individulae si tip duplex, înconjurate de lacuri și zone verzi, în cadrul complexului de golf Azata, un complex rezidențial cu o suprafață aproximativă de un milion de metri pătrați, unde există zone de agrement fantastice.

Casele au parcele începând de la 400 de metri pătrați, cu spațiu pentru piscină privată.

Azata Golf Villas este un complex rezidențial de dezvoltări noi din Estepona, format din 45 de vile individuale și duplex, situate într-o locație unică, înconjurată de lacuri și zone verzi pe terenul de golf Azata.

Designul caselor exprimă stilul și traiul modern. Casele spațioase sunt construite la un standard înalt, unde veți putea bucura de camerele generoase, distribuite pe două etaje.

Terasele cu vedere la terenul de golf și lacuri vor adăuga o experiență unică vieții voastre de zi cu zi, așa cum familia voastră merită.

Complexul este finalizat si casele sunt pregatite de rezidenta.

Case individuale sau tip duplex cu 4 dormitoare, 4 bai, living open space cu bucataria in suprafata desfasurata de 292.4 mp, terasa de 48 mp si teren de 400 mp de la 624.950 E

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: