Vilă cu piscină si view la mare | Brisas del Mar | Estepona

Vilă cu piscină si view la mare | Brisas del Mar | Estepona

Vilă cu piscină si view la mare | Brisas del Mar | Estepona

Estepona

ID: BDME01

BRISAS DEL MAR
Pentru realizarea acestui nou complex exclusivist boutique de 10 vile tip duplex, a fost aleasă o parcelă cu priveliști minunate spre mare, terenul de golf și munți.

ARHITECTURA ȘI DESIGNUL

Arhitectura caută o expresivitate maximă prin combinarea a trei materiale. Fațada albă, ne apropie de un mediu de soare și plajă, combinată cu piatra gri închisă, generând spații cu o mai mare adâncime. Elementele verticale din aluminiu imitând lemnul conferă un ton de căldură, așa cum se poate vedea în imaginile prezentate. Materialele cu întreținere foarte redusă fac ca aceste fațade să fie nu doar o viziune impresionantă, ci și în armonie cu mediul înconjurător.

CALITĂȚI

Când vorbim despre calitatea locuinței, nu ne referim doar la estetică, ci ne angajăm să folosim materiale de top de la branduri recunoscute, să executăm lucrări de construcție cu grijă și să oferim finisaje excelente. Modernă din temelii, casa produce apă caldă și aer condiționat cald-rece, folosind un sistem centralizat aerotermal, o modalitate curată de generare a energiei. Podeaua radiantă este alimentată în același mod.

VILELE

Complexul este compus din vile unifamiliale cu trei etaje, având 4 dormitoare, 3-4 băi, 1-2 toalete și un birou. Vilele situate la colțuri au grădini proprii și piscină privată cu clorură de sare. Vilele centrale au piscina amplasată pe terasa la al treilea etaj al casei. Spațiile deschise și funcționale sunt, fără îndoială, protagoniștii locuințelor, conectându-ne cu terasele și minunatele lor priveliști spre mare, terenul de golf și munți.

DESCRIEREA ZONEI
Această dezvoltare nouă este situată în una dintre cele mai importante localități de pe Costa del Sol, Estepona, cunoscută sub numele de Grădina Andaluciei. La doar 30 km de orașul Marbella, se află acest municipiu cu peste 21 km de coastă, unde puteți descoperi colțurile sale magice și spiritul său cosmopolit.
Complexul este situat în zona VEST a Esteponei, o zonă rezidențială în plină expansiune a caselor de lux.
La doar 5 minute cu mașina de centrul Estepona și foarte aproape de plaje, se află chiar lângă noul spital Estepona și noul teren de golf Azata.
Aproape de restaurante, supermarketuri, plaje, terenuri de golf și servicii. Este la doar 20 de minute cu mașina de Puerto Banús, Marbella și Sotogrande, la 50 de minute de Aeroportul Internațional Málaga și la 40 de minute de Aeroportul Gibraltar.

Vile cu 4 dormitoare,3 bai, living cu bucataria in suprafata utila de 165 mp, terasa de 28 mp si curte de 144 mp de la 680.000 Euro.

Finalizare 2024


Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: