Vilă de lux individuală între Marbella și Estepona

Vilă de lux individuală între Marbella și Estepona

Vilă de lux individuală între Marbella și Estepona

Estepona

ID: VIME84

Această minunată vilă este inspirată de magnificul mediu natural care o înconjoară, precum terenurile largi de golf, frumusețea munților și strălucirea Mării Mediterane. Designul este responsabil și durabil, permitând frumuseții să se îmbine cu mediul.

Această vilă în stil modern și contemporan este concepută pentru a vă bucura de o ambianță deschisă, luminoasă și complet integrată cu natura. Find distribuita pe un singur nivel superior plus un nivel subteran. Consta în 3 dormitoare, 3 băi. Aveți, de asemenea, opțiunea de a le extinde ulterior și de a construi un al patrulea sau chiar al cincilea dormitor, a patra baie, o sală de gimnastică sau o sală de cinema. Există multe opțiuni. Dormitorul principal are acces la terasă, extinzând astfel suprafața acestui dormitor cu zona exterioară.

Vila se accesează prin etajul superior, accesand livingul care se conectează cu terasa conectat cu piscina. Subsolul este livrat semifinisat, doar cu instalațiile de drenaj și preinstalarea conexiunilor electrice. Va puteti bucura de priveliști minunate din dormitoare. Designul arhitectural al spațiilor interioare este practic și funcțional, oferind zone mari deschise conectate vizual între ele, precum și zone private și liniștite.

Locația sa magnifică și luxul unui design proaspăt și modern sunt elementele principale care definesc aceasta proprietate

‘Ne străduim întotdeauna să ne asigurăm că clădirile noastre obțin ratingul maxim la Certificările Energetice’

Această magnifică vilă este situată în Valle Romano, inima New Golden Mile. La câteva minute de Estepona sau Marbella.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: