Vila extravaganta impresionanta cu piscina in Marbella.

Vila extravaganta impresionanta cu piscina in Marbella.

Vila extravaganta impresionanta cu piscina in Marbella.

Estepona

ID: IM88

Sanctuary Villas Estepona-Marbella | El Campanario.

Ultima vila disponibila!!

6 vile moderne pe linia de golf, cu calități de lux și finisaje excepționale. Amplasate într-o locație privilegiată în El Campanario.

Vilele au un plan compus din parter, etaj superior și un etaj inferior spațios și plin de lumină, cu o generoasă cameră de cinema, o sală de fitness, o saună și o zonă de spa ce permite accesul la o curte japoneză, unde o piscină cu cascada vă invită să vă relaxați și să vă răcoriți.

În principal, vilele au 4 dormitoare și 5 băi. 2 dormitoare cu baie ensuite la etajul superior, 1 dormitor cu baie la parter și 1 dormitor cu baie la etajul inferior.
Spațiile diafane și deschise și ferestrele mari, de la podea până la tavan, cu un design minimalist, permit casei să fie inundată cu lumină pe tot parcursul zilei, creând astfel senzația că natura pătrunde în casa voastră ca parte a ei.
Ele sunt concepute cu detalii care fac diferența. Utilizarea materialelor și culorilor naturale sau lumina naturală care predomină în fiecare dintre camere au creat o vilă modernă, diferită și primitoare.

Vila disponibilă are 5 băi, 4 dormitoare și living open space cu bucătăria, suprafața construită este de 368 mp, terasele au 140 mp, iar grădina are 471 mp.

Casa beneficiază de piscină privată și se vinde ultrafinisată, cu bucătăria mobilată și ultrautilată, iar băile sunt finisate.


Proiect finalizat.

Vilele se află în zona exclusivă “El Campanario”, la câțiva metri de terenurile de tenis și paddle tennis, spa, sală de sport, piscină și terenul de golf. La doar câteva minute cu mașina, putem găsi: Puerto Banús, Estepona sau Benahavís. În împrejurimi se află cele mai bune școli internaționale, restaurante și la 1 km de plajele Puro Beach sau Salduna.

Aeroportul Malaga la doar 30 de minute distanță.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: