Vila individuala cu view si piscina | Mijas

Vila individuala cu view si piscina | Mijas

Mijas

ID: VIM88

Va prezentam un proiect alcatuit din 6 vile complet individuale într-o locație privilegiată în complexul rezidențial La Cala Hills.

Confort, relaxare, panorame impresionante asupra văii Mijas și terenurilor de golf Mijas, la o aruncătură de băț de Cala de Mijas și cele mai bune plaje de pe Costa del Sol si probabil din Spania .

Vilele au fost proiectate de studioul premiat SMP Arquitectos, Salvador Moreno, combinând stilurile contemporan și mediteranean. Distribuția modernă maximizează lumina naturală și intimitatea camerelor, făcându-le eficiente și pregătite pentru cerințele viitorului. Acestea au o izolație excelentă, sticlă de înaltă calitate și eticheta A pentru Eficiență Energetică în UE, ceea ce reprezintă economii semnificative de energie.

Designul standard include o piscină privată, 4 camere spațioase cu terasă privată, 3-4 băi, o bucătărie deschisă sau inchisa și o terasă privată. Ele sunt distribuite pe 2 etaje, plus un parter, o zonă perfectă pentru a amenaja o cameră de vară privată, sală de gimnastică, sală de jocuri, cameră de muzică… Designul versatil se adaptează intereselor și nevoilor dvs.

Șase vile private cu calități magnifice și înalte standarde de construcție Cicex. Am construit și inovat începând din 1983, având grijă de fiecare detaliu pentru ca dumneavoastră să vă bucurați pe deplin de viața la dumneavoastră acasă.

Complexul rezidențial La Cala Hills este o zonă consolidată care oferă toate serviciile la îndemână într-un mediu unic, lângă cele mai bune terenuri de golf: Santana Golf, Mijas Golf, Chaparral Golf, La Cala Golf și La Noria Golf.

Transportul public, zonele sportive, școala internațională… Și, pe lângă toate acestea, este foarte aproape de zone comerciale, restaurante și plajele La Cala de Mijas.

Un complex rezidențial ușor accesibil, conectat prin A7 și N340. La doar 10 minute de stația de tren din Fuengirola, la 15 minute de Marbella, la 20 de minute de Aeroportul Internațional Málaga și la 30 de minute de stația de tren AVE Renfe Malaga Maria Zambrano.

Personalizați-vă vila. Fiecare client este unic, de aceea vilele noastre se adaptează vietii dumneavoastră. Vă oferim o experiență de personalizare și un proces de construcție adaptat nevoilor dumneavoastră. Totul cu un tratament apropiat și total transparență, veți avea mai multe opțiuni pentru a vă adapta vila după placul dumneavoastră.

Puteți proiecta structura interioară, adăuga sau scoate camere (* fără a afecta structura proiectului), alege culori în bucătărie, personaliza dulapurile, pardoseala si gresie, casa dumneavoastră va reflecta stilul dumneavoastră.

Vă vom arăta opțiuni și vă vom sfătui în privința tuturor detaliilor de care aveți nevoie, prin întâlniri prin apel video online, astfel încât, oriunde vă aflați, vila dumneavoastră să se adapteze dumneavoastră.

Ce este inclus? • Control individual al climei în fiecare cameră. • Plăci ceramice de înaltă calitate: SALONI (plăci de 90 cmx90 cm pentru camerele de zi și dormitoare) • Băi mobilate. ROCA, GROHE, JACOB DELAFON • Bucătărie mobilată, inclusiv electrocasnice: (LG, Balay, Bosch sau similare)

Ultima vila disponibila!
Proiect Finalizat.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: