Vila Luxoasă în Marbella-Nueva Andalucía.

Vila Luxoasă în Marbella-Nueva Andalucía.

Vila Luxoasă în Marbella-Nueva Andalucía.

Marbella

ID: IMVLA1

La Cerquilla, Nueva Andalucia – Marbella.

Vilă de lux în La Cerquilla, Nueva Andalucia, Marbella dispune de 6 dormitoare, 7 băi, teren de 1.350 m² teren, 618 m² construiti si terase in suprafata de 80 m².

Vila Lausanne este o proprietate luxoasă situată în inima Nueva Andalucia, în prestigioasa comunitate rezidențială privată și securizată La Cerquilla. Această vilă recent renovată oferă cele mai înalte standarde de construcție, materiale de cea mai bună calitate și interioare impecabile, devenind un exemplu al designului contemporan și al vieții de lux.

Amplasată pe un teren cu o peisaj luxuriant de 1.350m², Villa Lausanne dispune de un spațios living cu plan deschis, care se conectează perfect cu terasa și grădina armonioasă. Bucătăria complet utilată, concepută cu o eleganță simplă și materiale de înaltă calitate, include electrocasnice Gaggenau și o insulă mare, creând un spațiu aerisit și primitor. Încălzirea în pardoseală adaugă un plus de confort.

Cu un total de 6 dormitoare și 7 băi, Villa Lausanne oferă spațiu generos pentru familie și oaspeți. Un dormitor se află la parter, în timp ce celelalte 3 dormitoare sunt la etajul superior și 2 la nivelul inferior, fiecare cu baie proprie.

Proprietatea dispune de o gamă de facilități, inclusiv aer condiționat, încălzire centrală și o cameră de utilități. Subsolul oferă spațiu suplimentar și poate fi folosit ca o cameră de oaspeți sau depozit. Securitatea este asigurată cu un sistem de alarmă, intrare securizată și serviciu de securitate 24 de ore.

Vila Lausanne oferă o priveliște impresionantă asupra grădinii, piscinei și peisajelor panoramice. Terasa acoperită și cea descoperită oferă spațiu perfect pentru luat masa în aer liber și relaxare. Proprietatea este convenabil amplasată aproape de mare/plajă, terenuri de golf, magazine și școli, fiind alegerea ideală pentru cei ce caută un stil de viață luxos și confortabil.

Cu renovarea recentă, locația deosebită și lista sa extinsă de facilități, Villa Lausanne este o bijuterie a zonei râvnite La Cerquilla, Nueva Andalucia, Marbella.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: