Vilă Selini în La Zagaleta, Marbella-Benahavis.

Vilă Selini în La Zagaleta, Marbella-Benahavis.

Vilă Selini în La Zagaleta, Marbella-Benahavis.

Benahavis

ID: IMVZ1

La Zagaleta, o zonă rezidențială privată considerată una dintre cele mai exclusiviste zone din Europa.

La Zagaleta reprezintă alegerea perfectă pentru cei care caută o locuință deosebită și discretă. Aici, luxul și natura se împletesc într-un mod sublim, creând un mediu de trai elegant și unic. Bucurați-vă de un stil de viață sofisticat și exclusivist, în mijlocul frumuseții naturale.


Va prezentăm cu mândrie o vilă impresionantă, orientată spre sud, cu vedere panoramică la Marea Mediterană, terenurile de golf și munții. Amplasată la doar un minut de condus de poarta nordică a comunității, această proprietate este cu adevărat o capodoperă unică.

Intrarea în vilă este spectaculoasă – peste un pod ce trece peste un lac. Aici veți găsi o imensă sală de intrare cu tavan dublu, care duce într-o cameră de zi cu o înălțime impresionantă de aproape 10 metri. Descoperiți o bucătărie spațioasă, perfectă pentru momentele de socializare în familie, precum și o elegantă zonă de luat masa. De asemenea, vila dispune de două dormitoare la parter, fiecare având baie privată.
La etaj, veți fi întâmpinați de un dormitor principal elegant, cu un dressing personalizat din sticlă fumurie și o baie en-suite luxoasă, de unde veți putea admira priveliști magnifice la mare.
Subsolul vă întâmpină cu o magnifică piscină interioară, zonă de spa și sală de gimnastică. Aici, veți găsi, de asemenea, un apartament cu două dormitoare, o sală de jocuri și bar, o cramă, o sală de cinema, o cameră de spălătorie, un apartament pentru personal și un garaj pentru șase mașini.

Casa magnifică va fi în condiție excelentă, cu lift, Jacuzzi, rooftop, sistem audio Dolby Surround, aer condiționat, uși din sticlă, acces pentru persoane cu dizabilități, dulapuri încorporate și multe alte facilități de lux.

În exterior, veți descoperi o cabană de lux și o zonă de grătar, toate înconjurat de o gradină plină de frumusețe și liniște.

Increddibila vila dispune de 8 dormitoare, 9 bai in suprafata construita de 1.900 mp, cu terase de 659 mp si suprafata terenului de 3.412 mp.

Finalizarea acestei case spectaculoase este programată pentru primăvara anului 2024. Așadar, vă invităm să faceți parte din această poveste de lux și să vă bucurați de frumusețea și rafinamentul oferite de La Zagaleta!

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: