Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Marbella

ID: Vla NVGA


Această magnifică vilă din Santa Clara Golf oferă o experiență de viață cu adevărat excepțională. Cu priveliști panoramice uluitoare asupra mării și terenului de golf Santa Clara, oferă cadru perfect pentru un stil de viață liniștit și luxos. Iată câteva aspecte ale acestei proprietăți remarcabile:

Locație de top : Situată pe un teren spațios de peste 1.100 de metri pătrați, această vilă se bucură de o locație privilegiată cu priveliști impresionante la mare. Terenul de golf Santa Clara completează peisajul pitoresc.

Vila dispune de 355 de metri pătrați constuiti oferind suficient loc pentru o viață confortabilă. Designul deschis și luminos accentuează senzația de lux în întreaga proprietate. Livingul are un plan deschis este luminat de ferestre Schüco înalte, oferind priveliști captivante la mare. Plafonul înalt din living creează o senzație de măreție. Există și un living spatios cu șemineu deschis și o bucătărie italiană modernă cu aparate de înaltă calitate.

Cu 5 dormitoare spațioase, fiecare cu baia proprie, există destul loc atât pentru familie, cât și pentru oaspeți. Acest lucru face ca Villa Icon Signature să fie ideală pentru a primi prieteni și familia.

Etajul superior oferă acces la o terasă generoasă de peste 110 metri pătrați, oferind spațiu exterior suficient. Camera de zi duce la terasa însorita și la grădina amenajată cu sistem de irigare automatizat dar și la o piscină cu apă sărată, pentru a te bucura de climatul mediteranean.

Vila include un subsol spectaculos cu un bar elegant, o sală de fittness ultramodernă cu echipamente de fittness Eleiko care duc antrenamentul zilnic la un alt nivel. De asemenea, dispune de o cameră de cinema confortabilă și deosebit de elegantă. Această zonă este perfectă pentru distracție și adaugă un strop de sofisticare facilităților proprietății.

Proprietatea este echipată cu încălzire în pardoseală pe întreaga suprafață, alimentată de un sistem Daikin, care este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic. Aerul condiționat este de la Daikin cu încălzire/răcire și termostate individuale, precum și un sistem Air Zone pentru a asigura confort personalizat. Include, de asemenea, un sistem de automatizare a casei și un sistem de alarmă.

Proprietatea se vinde complet mobilată și echipată de cunoscutul designer de interior numit Ambience, asigurând un interior de înaltă calitate și stilat.

Villa Icon Signature Santa Clara se aflla intr-o comunitate închisă care acordă prioritate securității, oferind un mediu sigur pentru dvs. și familia dvs. Este situată în apropierea centrului orașului Marbella, a terenurilor de golf renumite și aproape de toate facilitățiile, inclusiv școli internaționale, supermarketuri și restaurante, toate la o distanță mica. De asemenea vila este situata 5 minute de mers pe jos până la cele mai bune plaje pe care Marbella si Costa del Sol le oferă și doar 40 de minute de condus până la Aeroportul Internațional Malaga, Spania.

Villa Icon Signature este cu adevărat unică și trebuie văzută în persoană pentru a aprecia pe deplin splendoarea sa și tot ceea ce are de oferit.

În concluzie, această vilă din Santa Clara Golf îmbină o locație de top, facilități de lux și priveliști uimitoare pentru a oferi o experiență de viață excepțională și liniștită in acelasi timp. Este un loc ideal pentru cei care caută un stil de viață sofisticat și confortabil în Marbella.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: