Vilă spectaculoasă în Vega de Colorado | Benahavis

Vilă spectaculoasă în Vega de Colorado | Benahavis

Vilă spectaculoasă în Vega de Colorado | Benahavis

Benahavis

ID: IM221

Villa Juni Vega del Colorado, Benahavis


O vilă superbă, recent renovată.
Vila Juni este o vilă luxoasă situată în prestigioasa comunitate privată Vega del Colorado din Benahavis, Malaga. Această proprietate impresionantă oferă o combinație unică de eleganță, confort și facilități moderne, fiind perfectă pentru familii mari sau grupuri de prieteni.

Vila a fost recent renovată complet, asigurându-se că fiecare detaliu este de cea mai înaltă calitate, oferind o experiență de lux și rafinament.
Unul dintre punctele de atracție ale Casei Juni sunt cele două piscine, una interioară și alta exterioară, care permit relaxarea și distracția în apă pe tot parcursul anului.

Vila dispune de facilități de top, precum home cinema, saună, demisol, masă de tenis, sală de fitness în aer liber și un loc de joacă pentru copii, oferind o varietate de opțiuni de divertisment pentru toate vârstele și gusturile.

Pe o proprietate cu un teren generos de 3.500m² și grădini amenajate, terasele mari înconjoară vila, oferind o panoramă impresionantă asupra peisajului înconjurător și a terenului de golf din apropiere. Proprietatea dispune de propriul teren de padel și un garaj dublu, asigurând suficient spațiu pentru parcare și activități sportive.

Vila Juni este echipată cu toate facilitățile moderne pe care le-ați aștepta de la o proprietate de lux, având o bucătărie complet utilată, camera de utilități pentru depozitare și facilități de spălătorie. Acestă vilă asigură un mediu de trai confortabil pe tot parcursul anului, cu sistem de încălzire centrală și ventilație adecvată.
Siguranța este o prioritate, fiind implementate un sistem de alarmă, intrare securizată, interfon video și serviciu de securitate disponibil 24 de ore.

Cu amplasarea sa privilegiată pe prima linie a unui teren de golf, Vila Juni oferă priveliști impresionante asupra terenului de golf și a munților înconjurători. În plus, comunitatea privată oferă un mediu sigur și liniștit, iar în apropiere se află diverse magazine, școli și alte facilități. De asemenea, anumite zone ale proprietății oferă priveliști parțiale ale mării.

Vila Juni este vila de lux perfectă pentru cei care caută o locuință confortabilă și elegantă într-o locație prestigioasă. Cu o gamă extinsă de facilități și servicii, această proprietate are tot ce vă puteți dori pentru o experiență de lux autentică.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: