Vila Superbă în Stil Andaluzian, Marbella-Nueva Andalucía.

Vila Superbă în Stil Andaluzian, Marbella-Nueva Andalucía.

Vila Superbă în Stil Andaluzian, Marbella-Nueva Andalucía.

Marbella

ID: IM188

Marbella Country Club, Nueva Andalucia – Marbella

Villa Therese – Stil andaluz cu caracteristici frumoase.
Casa Therese este o vilă luxoasă situată în prestigiosul Marbella Country Club, Nueva Andalucia.

Această proprietate impresionantă oferă o combinație perfectă între farmecul andaluz și facilitățile moderne. Cu 4 dormitoare, 5 băi și 6 toalete, această vilă oferă spațiu generos pentru o viață confortabilă. Suprafața construită este de 418m², cu un interior de 228m² și o terasă de 190m², amplasate pe un teren generos de 1.000m².

La intrarea în Casa Therese, sunteți întâmpinat de un plan deschis care combină armonios zona de luat masa și bucătăria cu zona de zi. Vila este proiectată pe diferite niveluri, creând un sentiment de separare și intimitate. Bucătăria exterioară complet utilată reprezintă un punct de atracție, cu un cuptor de pizza pe gaz integrat, un grătar pe gaz cu 4 arzătoare, un grătar pe cărbune de lemn în stil Maria, frigidere și un răcitor de vin. Acest spațiu în aer liber este perfect pentru a primi prieteni și familie.

Dormitorul principal este situat la nivelul parterului și beneficiază de un balcon privat, dressing și o baie proprie luxoasă. Ensuite-ul dispune de un dus supradimensionat, o cadă din piatră realizată la comandă și un wc automat. Celelalte 3 dormitoare beneficiază, de asemenea, de băi en-suite, asigurând intimitate și confort pentru toți locuitorii.
Casa Therese este echipată cu o gamă de facilități excepționale, inclusiv aer condiționat, încălzire centrală și pardoseală din marmură în toată casa.

Dotările suplimentare includ o saună, un subsol, o cameră pentru oaspeți și o cameră de depozitare. Proprietatea este securizată cu un sistem de alarmă și beneficiază de serviciu de securitate 24 de ore.

Vila oferă, de asemenea, o terasă privată, un living, o cameră de studiu și un rezervor de apă.

Ariile exterioare ale Casei Therese sunt la fel de impresionante, cu o piscină privată, o grădină și un garaj.

Vila se bucură de priveliști panoramice asupra munților și oferă o atmosferă serenă și liniștită. Proprietatea este situată într-o comunitate privată, asigurând un nivel suplimentar de securitate și exclusivitate.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: