Vilă uimitoare cu view către mare | Benahavis | Marbella.

Vilă uimitoare cu view către mare | Benahavis | Marbella.

Marbella

ID: BGD11

Amplasată în mod măreț pe dealurile din La Quinta, în prestigioasa și securizata comunitate rezidențială închisă The Hills, Vila se înalță ca o capodoperă arhitecturală modernă care epitomizează apogeul vieții de lux.
Designul și construcția vilei au fost realizate cu o atenție deosebită la detalii și un angajament neclintit către excelență, asigurând ca fiecare aspect al proprietății să exude opulență și rafinament.
Una dintre caracteristicile captivante ale acestei vile excepționale este priveliștea panoramică uluitoare pe care o oferă, întinzându-se de la Marea Mediterană până la pitoreasca coastă africană.

De îndată ce pășiți pe proprietate, sunteți întâmpinați de priveliști incredibile care se întind dincolo de orizont. Designul contemporan a Vilei cuprinde spații de locuit vaste și deschise, îmbinând cu eleganță interiorul cu exteriorul. Punctul central este o piscină impresionantă infinity, care pare să se contopească cu peisajul înconjurător, creând un spectacol vizual care captivază simțurile.

Această zonă cu piscină este completată de un cinematograf în aer liber, oferind un spațiu încântător pentru divertisment sub cerul înstelat. O bucătărie și zone de luat masa în aer liber îmbunătățesc și mai mult experiența.
Un spa suntuos vă invită să vă relaxați cu piscină interioară, cameră de aburi, saună și camere de masaj, oferind un sanctuar privat pentru reîmprospătare și bunăstare. În plus, o sală de sport complet echipată și o cameră de divertisment vă satisfac nevoile de fitness și agrement, asigurându-vă că puteți rămâne activ și distrat fără a părăsi confortul casei.

Vila dispune de șase dormitoare cu design exquisit, fiecare ilustrând cel mai înalt nivel de meșteșug și eleganță. Dormitorul principal, în special, are o priveliște de neuitat, deoarece oferă priveliști panoramice ale mării strălucitoare, oferind o retragere liniștită și pitorească.

Un dressing cu design personalizat adaugă o notă de extrava­gantă la suita principală, ducând la o baie luxoasă în care vă puteți răsfăța în apogeul luxului.

The Hills 10 este mai mult decât o proprietate; este o capodoperă realizată meticulos pentru a crea un stil de viață fără egal. Această vilă extraordinară vă invită să experimentați ultimul nivel de lux, cu designul său neegalat, priveliști uluitoare și facilități excepționale, devenind locuința de vis perfectă pentru cei care caută apogeul vieții moderne în Marbella.Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouse 3 dormitoare cu piscina pe rooftop | Marbella

Apartament cu 3 dormitoare, curte si piscina privata  | Marbella

Casa Beachfront Dunique | Marbella

Vila spectaculoasa in Santa Clara | Marbella

Vla NVGA

Vila Alfma Nueva Andalucia  | Marbella

Apartamente cu 1-3 dormitoare Origin | Marbella

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: