Villa Camelia-Nueva Andalucia-Marbella.

Villa Camelia-Nueva Andalucia-Marbella.

Villa Camelia-Nueva Andalucia-Marbella.

Marbella

ID: VCNM22

Nueva Andalucia, Marbella
Villa Camellia.

Vila Camellia este o uimitoare vilă modernă în doritul Golf Valley din Nueva Andalucía. Cu priveliști pitorești către muntele La Concha, această proprietate se bucură de orientare spre est, permițând mult soare pe tot parcursul zilei.

Arhitectura proprietății este sinonimă cu luxul și eleganța, fiind construită cu materiale de înaltă calitate ce decorează frumos exteriorul proprietății. Vila Camellia se mândrește și cu multe ferestre de la podea până la tavan și uși glisante de sticlă, ideale pentru a lăsa să pătrundă o abundentă lumină naturală.

Rooftop-ul personalizat, dotat cu jacuzzi, este perfect pentru a te răsfăța în stilul de viață luxos al Marbellei.

Piscina infinită a Vilei Camellia, care oferă vedere către muntele La Concha, este ideală pentru scăldat în zilele calde de vară.

Dimensiunea generoasă a parcelei și grădinile îngrijite creează o atmosferă ideală ce oferă intimitate și liniște. Interioarele au fost alese cu grijă pentru a prezenta mobilier și finisaje fantastice, creând un spațiu de locuit estetic și practic în același timp.

Zona de living, zona de luat masa și bucătăria în plan deschis au acces direct la terasă, permițând maximizarea vieții interioare-exteriore. Fiecare dormitor dintre cele 5 a fost proiectat cu eleganță pentru a servi nu doar ca un spațiu cu stil, ci și ca unul ce emană confort, fiind locul perfect pentru relaxare.

Cu locația sa excelentă, interioarele fantastice și terasele ample, Villa Camellia va impresiona pe toți cei care o vizitează.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Penthouses cu piscina privata EARTH-Marbella The Golden Mile

Impresionantul EARTH Marbella-The Golden Mile

APARTAMENTE si PENTHOUSES DE LUX CU 5 CAMERE-SALVIA-SAN PEDRO ALCANTARA

Apartamente de lux cu 4 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Apartamente de lux cu 3 camere-Salvia-San Pedro Alcantara

Case aproape de plaja Estrella del Mar Marbella East

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: