Vile | Alboran View | Estepona | Marbella

Alboran View este un complex rezidențial situat în zona Estepona din Malaga, pe Costa del Sol. Este alcătuit din 18 vile cu 3 dormitoare și 2 băi. Fiecare detaliu în acest grup de vile a fost gândit cu perfecțiune.

Casele din acest ansamblu au un stil elegant și modern la exterior, fiind complet separate și oferind o vedere panoramică a mării și a munților. Fiecare vilă dispune de o piscină infinită mare pe acoperiș, unde familia poate petrece întreaga zi savurând climatul mediteranean de neegalat și poate admira apusurile spectaculoase.

Interioarele cu nuanțe de nisip și alb conferă un stil unic fiecărei vile, caracterizat prin eleganță și confort. Cu dormitoare și băi spațioase, există destul spațiu pentru toți membrii familiei. Living-urile spațioase se integrează perfect cu bucătăriile elegante . Acest spațiu primește lumină naturală pe tot parcursul zilei și se deschide către o terasă mare, unde rezidenții pot alege să servească masa în aer liber.

Locația unde se află Alboran View, Estepona, este cunoscută ca Grădina Costei del Sol și este un loc de neuitat. Zona oferă plaje cristaline și nisipoase care te vor face să te simți ca în paradis. În apropiere există centre sportive unde poți practica o varietate de sporturi terestre și acvatice. Ansamblul se bucură și de evenimente diverse în zonă, iar tot ce ai nevoie este la îndemână, inclusiv health centres, supermarketuri, școli și orașe învecinate, precum Marbella și Malaga City.

Vile cu 3 dormitoare si piscina privata cu preturie de la 970.000 pana la 990.000 euro.

Locație

Investitii Sigure

Avansul este garantat de banca

Comision 0

Platesti 0 comision si nu exista taxe ascunse

ROI de pana la 12%

Recuperarea investitie in mai putin de 10 ani

Servicii Complete

Servicii complete de imobiliare si creditare

Proprietăți din complex

Vila individuala cu 3 dormitaore

Vilă individuală modernă | Alboran View | Estepona

Ți-a plăcut acest proiect? Distribuie-l acum: