AGENTIE IMOBILIARA SPANIA – COSTA DEL SOL – MARBELLA

Servicii personalizate de consultanta imobiliara

Echipa Privo Imobiliare este formata din investitori si consilieri imobiliari cu zece ani de experienta in domeniul imobiliar, atat pe piata imobiliara romaneasca, cat si pe cea spaniola.

Suntem specializati in vanzarea si inchirierea de proprietati imobiliare in sudul Spaniei, pe Costa del Sol. Ne axam in special pe capitala neoficiala a coastei, Marbella, si imprejurimi, aceasta fiind zona cea mai populara si ofertanta din toate punctele de vedere.

Astfel, daca vrei sa cumperi o proprietate in sudul Spaniei, fie ea o locuinta permanenta, o casa de vacanta sau ca investitie cu potential ridicat, ai ajuns in locul potrivit: noi te ajutam sa iei cea mai buna decizie.

DE CE SA LUCREZI CU NOI?

1. Expertiza profesionala. Stim totul despre piata imobiliara locala si te ghidam pas cu pas in procesul de achizitie a unei proprietati, asigurandu-ne ca faci alegerile corecte si informate. Iti oferim cele mai bune solutii si servicii personalizate de consultanta imobiliara, inclusiv asistenta in negociere.

2. Retea extinsa de proprietati. Avem acces la peste 2 000 de proprietati imobiliare pe toata Costa del Sol, de la vile luxoase cu privelisti spectaculoase la apartamente ultramoderne cu vedere la mare. Indiferent de buget si preferintele tale, suntem convinsi ca iti vom gasi proprietatea perfecta pentru tine.

3. Cel mai mic pret garantat. Fiind prezenti de zece ani pe piata imobiliara spaniola, am reusit sa incheiem parteneriate profitabile, care ne asigura garantia celui mai mic pret pentru sute de proprietati. In plus, avem acces la oferte speciale si oferte de presales care ne ajuta sa vindem la preturi imbatabile.

4. Proces sigur, simplu si rapid. Achizitionarea unei proprietati intr-o tara straina poate fi o experienta dificila, dar nu si cu noi de partea ta. Vom facilita si gestiona intregul proces de la inceput pana la final, asigurandu-ne ca totul se desfasoara fara probleme.

ECHIPA

II AJUTAM PE INVESTITORII ROMANI SA CUMPERE PROPRIETATI IN SUDUL SPANIEI PENTRU A OBTINE ULTERIOR PROFIT. ​

cristian-cioban

Cioban Cristian

Consilier Imobiliar/Associate

WhatsApp Image 2023-07-16 at 18.47.33

Alexandru Radu

Consilier Imobiliar/Associate

elena-hincu

Elena Hincu

Avocat

Calitatea vietii, plajele nesfarsite, panoramele superbe si cele 320 de zile de soare pe an fac din Costa del Sol si in special din Marbella un magnet pentru investitori din Europa si din Orientul Mijlociu. Investeste chiar acum si profita de o rata a rentabilitatii fenomenala: pana la 12% ROI.