Vilă exclusivistă cu 3 dormitoare și piscină privată – Estepona

Vilă exclusivistă cu 3 dormitoare și piscină privată – Estepona

Vilă exclusivistă cu 3 dormitoare și piscină privată – Estepona

Estepona

ID: R4192687

Aceasta este o dezvoltare nouă și frumoasă de vile moderne cu un caracter andaluz, amplasată într-o locație liniștită pe prima linie a terenului de golf din Estepona. Vilele se află la mai puțin de 2 km de plajă și sunt la doar 5 minute distanță cu mașina de orașul vibrant și plin de viață Estepona, situat în Costa del Sol.

Toate casele oferă camere spațioase, grădină privată cu plante indigene, o piscină cu apă sărată, un sistem pentru climatizare și încălzire prin pardoseală, un șemineu și un sistem audio pre-instalat în întreaga vilă. Bucătăria este complet utilată și echipată cu electrocasnice de calitate.

Nivelul principal al vilelor este amenajat într-un stil open-space și include o cameră de zi cu șemineu, separată de bucătărie și zona de luat masa printr-o grădină interioară minunată. În plus, există o toaletă pentru oaspeți și mai multe terase care oferă acces la grădina privată.

Toate dormitoarele se află la etaj, fiecare având baia proprie și dulapuri mari, perfect integrate.

Pe lângă toate acestea, fiecare vilă dispune de o terasă mare care oferă o priveliște impresionantă a terenului de golf, munților și Mării Mediterane. De asemenea, fiecare vilă are un subsol care poate fi amenajat conform nevoilor și preferințelor personale. Iar pentru confortul proprietarilor, fiecare vilă beneficiază de două locuri de parcare.

Aceste case sustenabile au fost proiectate cu atenție pentru a fi în armonie cu natura și pentru a oferi confort și bunăstare maximă proprietarilor lor. Sunt locuințe luminoase, pline de bucurie și cu dorința de a trăi și de a se bucura de fiecare moment.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: