Vilă individuală cu design avangardist și priveliște la mare – Fuengirola

Vilă individuală cu design avangardist și priveliște la mare – Fuengirola

Vilă individuală cu design avangardist și priveliște la mare – Fuengirola

Fuengirola

ID: VAF61

Un proiect exclusiv compus din 5 vile de lux ce incorporează un design avangardist, oferind trăire contemporană la superlativ.

Așezate pe o colină la nord de Fuengirola, fiecare vilă este proiectată pentru a maximiza lumina naturală, lucru realizat prin utilizarea de ferestre ample de la podea până la tavan și orientarea spre sud pentru a oferi vederi deschise și neobstrucționate atât către mare, cât și către munți.

Această vilă se bucură de o arhitectură modernă și inovatoare, combinând liniile curate și materialele de înaltă calitate pentru a crea o atmosferă contemporană și luxoasă. Cu siguranță vei fi impresionat de spațiile generoase, ferestrele mari care oferă o lumină naturală abundentă și vederi panoramice la Marea Mediterană.

Eficiența energetică stă la baza filozofiei de construcție pentru a asigura o clasificare A+, completând zona de locuit spațioasă și ventilată în mod sănătos.

Vilele se predau ultrafinisate, cu bucătăriile mobilate și utilate.

Proiectul constă în vile cu 4 până la 5 dormitoare pe parcele de 800 m2 până la 1000 m2, garaj, piscină privată și zonă de luat masa în aer liber.

Vilele au suprafața interioară utilă de la 245 mp până la 252 mp, terase între 94 și 141 mp și grădină între 800 și 980 mp, prețuri începând de la 895.000 €.

Caracteristici

Facilități

Zona

Contact

Proprietati De Vanzare

Mala Kai Resort Estepona, Apartament 3 Camere Langa Mare.

Case tip duplex cu 3 dormitoare si view la Mediteraneana Marbella Spania

Apartament 3 camere Royal Marbella by Marriott

Apartament cu 1 dormitor in centru Malaga Turnul AQ URBAN SKY

SOLARIS Mijas, Apartamente cu 2 dormitoare si terasa.

Apartament 3 camere langă plajă Solemar Casares

Ți-a plăcut această proprietate? Distribuie acum: